Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 27, 2015

ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ: Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ!

Άρθρο της Κορίνας Πενέση στην εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

Έρημε Λαέ, καλείσαι τουλάχιστον στις επόμενες εκλογές να μην νεκραναστήσεις τους δυνάστες σου ψοφοδεξιούς και κλεφτοπασόκους!

Όποιος έχει λίγο ακούσει για τον Φάουστ του Γκαίτε, θα ξέρει πως άμα υπογράψεις συμβόλαιο με τον Σατανά, κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα να πληρώσεις και το τίμημα. Και ο Τσίπρας, αφού υπόγραψε «συμβόλαιο – συμφωνία» με τους δανειστές, τώρα καλείται να πληρώσει αυτό το τίμημα. Η Αριστερή πλατφόρμα και η εξωκοινοβουλευτική αριστερά και οι συνιστώσες της, τώρα, τραβάνε την ουρά τους απέξω… Επί πέντε μήνες όμως σφιχταγκαλιασμένοι και μεθυσμένοι από την εξουσία...
και την αποδοχή του Σύριζα από τον λαό, τριγυρνούσαν κραδαίνοντας τα ανύπαρκτα σφυροδρέπανα της ψευτοεπανάστασης τους ακούγοντας το «3 γράμματα μόνο φωτίζουν, τον ύμνο του ΕΑΜ». Αντί αυτούς τους 5-6 μήνες, όσο τραίναραν τις «διαπραγματεύσεις», να αγωνίζονται συνολικά και βάσει ενός τυπικού έστω σχεδίου να εξασφαλίσουν την αυτάρκεια της χώρας ή έστω να βάλουν τα θεμέλια ψηφίζοντας κάποιους νόμους που θα μπορούσαν μέσω αυτού του νόμου να επαναπατριστούν τα χιλιάδες ελληνικά εργοστάσια που φυγαδεύτηκαν μαζικά – και μάλιστα επιδοτούμενα στα βαλκάνια – αντί να ψηφίσουν νόμους που να προάγουν την πρωτογενή παραγωγή, αυτοί χαμογελούσαν και ονειρεύονταν κομμουνιστικές επαναστάσεις και πλιάτσικο…! Εκτός από τις ευθύνες που βαραίνουν τον… «άπειρο» πρωθυπουργό – πόσο απεγνωσμένα θέλεις ρε λαέ να εξαπατηθείς; – ευθύνη έχουν συνολικά άπαντες. Μηδενός εξαιρουμένου. Αριστερές πλατφόρμες, εξωκοινοβουλευτικές συνιστώσες και όλο αυτό το περιθωριακό συνονθύλευμα που δείχνει και θα δείχνει πεντακάθαρα στην κοινωνία πλέον πως η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΕΤΥΧΕ! Απέτυχε ο Τσίπρας ως ηγέτης της, απέτυχαν όμως και οι συνιστώσες της συμφοράς, οι μαοϊστές και οι τροτσκιστές της ψόφιας αριστερής ιδεολογίας. Κύριοι του Σύριζα, αριστεροί και ακροαριστεροί, παραιτηθείτε ή όχι από μια κυβέρνηση μόρφωμα, η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΕΤΥΧΕ! Και μαζί με εσάς χρεοκόπησε συνολικά το αντι-Συνταγματικό τόξο, που αλλάζει ονόματα και πρόσωπα, στήνοντας επανειλημμένως παγίδες στο σώμα των ψηφοφόρων, καταφέρνοντας εντυπωσιακά να το εξαπατά κατα καιρούς, αφού στην ουσία παραμένει το ίδιο μνημονιολάγνο, το ίδιο ευρωλιγούρικο, το ίδιο νενέκικο, με την ίδια ακριβώς αδιαφορία απέναντι στην Ελλάδα και στους Έλληνες που υποφέρουν εδώ και 5 χρόνια. Και τέλος δεν υπάρχει. Τα 5 χρόνια μνημονίου με ευθύνη της ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ – ΛΑΟΣ θα γίνουν 8 με ευθύνη ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ – ΠΟΤΑΜΙ – ΝΔ . Ποτέ άλλοτε οι Ευρωπαίοι δανειστές δεν είχαν εφαρμόσει ένα τόσο ολοκληρωμένο σχέδιο άλωσης της χώρας μας. Ούτε καν το 1204 που αλώθηκε η Κωνσταντινούπολη από τους ευρωπαίους Σταυροφόρους. Αλλά και ποτέ μα ποτέ άλλοτε η Αριστερά δεν υπήρξε πιο πρόθυμη να συμπράξει με τόσους άλλους πρόθυμους ώστε να υπερασπιστούν τα συμφέροντα των εχθρών μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών