Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 30, 2015

"Φύγε μωρή... από εδώ" - "Ντροπή σου σε εσένα και το κόμμα σου". Αποδοκιμασίες και ύβρεις κατά βουλευτή της ΝΔ στις εκδηλώσεις στο ΒΙΤΣΙ - 2 ΒΙΝΤΕΟ

Η βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ, Μ. Αντωνίου, βρέθηκε σήμερα στο Βίτσι ως εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας για να καταθέσει στεφάνι στους μαχητές του Εθνικού Στρατού που συνέτριψαν τους κομμουνιστοσυμμορίτες και δεν επέτρεψαν στην Ελλάδα θα γίνει σοβιετικό προτεκτοράτο.

Η συγκεκριμένη κυρία αποφάσισε να έρθει με συνοδεία 2 κλουβών ΜΑΤ και δεκάδων αστυνομικών υπό το φόβο ότι θα τύγχανε αποδοκιμασιών από τους παρευρισκόμενους που ορθώς θα θεωρούσαν θράσος ένας πολιτικάντης της ψοφοδεξιάς, που συντάχθηκε με τους κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ στην εξόντωση του Έθνους (Μνημόνιο, όμος για την ιθαγένεια κτλ), να "πατήσει" σε αυτά τα άγια χώματα και να θέλει να αποδώσει και φόρο τιμής.

Και όπως ήταν αναμενόμενο υπό την προστασία αστυνομικών που την περικυκλώσει υπό τον τρόμο να φάει καμιά... αδέσποτη ή κανένα αυγό, όπως διάφοροι συνάδελφοί της, άφησε ένα σταφάνι και εξαφανίστηκε υπό τις ύβρεις και τις ιαχές αγανάκτησης των Ελλήνως που βρέθηκαν στο σημείο..

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών