Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 20, 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ-ΦΡΑΠΕΔΙΑΡΗ: ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 5.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

lathrometanasteush
Γράφει ο Αντίοχος

Προχθές, δημοσιεύσαμε μια έκθεση στρατηγού της Αστυνομίας για τη λαθρομετανάστευση, με τέσσερις αποκαλύψεις. Μία εξ’ αυτών, ήταν ότι ο αριθμός των λαθρομεταναστών που εισέρχεται καθημερινά στην Ελλάδα από θαλάσσης, είναι 3.500.
Ωστόσο, αυτά μπορεί να ήταν τα δεδομένα της προηγούμενης εβδομάδος (η εν λόγω έκθεση δημοσιεύθηκε στο «Βήμα της Κυριακής»). Όπως φαίνεται, αυτή τη βδομάδα άλλαξαν τα πράγματα, προς το χειρότερο βεβαίως…
Όπως, λοιπόν, δήλωσε ο «συντονιστής» της συγκυβέρνησης μπάρμπα-Αλέκος Φλαμπουράρης (ή… φραπεδιάρης), στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει την κυρά-Τασία: «Πότε είναι στην Κω, πότε στη Μυτιλήνη και ακούει παραιτήσου από αυτούς που δεν έχουν κάνει ούτε μια....
πρόταση για το πρόβλημα όταν 5.000 πρόσφυγες μπαίνουν καθημερινά στα νησιά» συνέχισε το σκεπτικό του ο υπουργός Επικρατείας».
Κι εδώ γεννιέται το εξής ερώτημα: πως συμβιβάζονται οι 5.000 του Φλαμπουράρη-Φραπεδιάρη με τους 3.000 την ημέρα που ανακοίνωσε την Τρίτη στη Γενεύη η Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (UNHCR), για την προηγούμενη βδομάδα;
Ναι, λέει αυτά ο ΟΗΕ, αλλά προσθέτει και κάτι άλλο. Πως: «Ο ρυθμός των αφίξεων αυξάνεται συνεχώς τις τελευταίες εβδομάδες».
Προφανώς, αυτή τη βδομάδα αυξήθηκαν οι «αφίξεις»!
Ας δούμε κατ’ αρχάς τα της Λέσβου…  Όπως ανέφερε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Τρίτης, στις 21:00, η καταμέτρηση μέχρι εκείνη την ώρα έλεγε 3.000 και μάλιστα έλεγε ότι του φαίνεται απίστευτο.
Πάμε τώρα στην Κω. Στο μεσημεριανό δελτίο της ΕΡΤ 1, η ανταποκριτής στο νησί μίλησε για 700 άτομα μέχρι εκείνη την ώρα, τονίζοντας ότι η κίνηση είναι πεσμένη από τους 900-1.000 που φτάνει τις άλλες μέρες. Στο δε βραδινό δελτίο του MEGA την ίδια μέρα, ο ανταποκριτής είπε ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας έχουν φτάσει στην Κω 800 λαθρομετανάστες (λογικό, από 700 που ήταν μέχρι το μεσημέρι), τονίζοντας –κι αυτός- ότι ο συνήθης αριθμός είναι τετραψήφιος.
Και τρίτο και τελευταίο νησί για την Τρίτη, η Λέρος.
Στο απογευματινό δελτίο του ΣΚΑΪ, ο δήμαρχος Λέρου είπε ότι μέχρι εκείνη την ώρα είχαν αποβιβαστεί στο νησί 600 λαθρομετανάστες.
Τώρα, ας κάνουμε τη… σούμα. Μόνο την Τρίτη, σε τρία νησιά, Λέσβο, Κω και Λέρο, 3.000+800+600 = 4.400.
Ε, δε θα βγήκαν κι άλλοι 600 στα υπόλοιπα νησιά, για να φτάσουμε τις 5.000 την ημέρα, που είπε ο Φλαμουράρης;
(ΥΓ) 1: Κι αν δε σας κάνουν τα στοιχεία της Τρίτης, πάρτε και τα χθεσινά, για την νήσο Λέσβο, που επιβεβαιώνουν αυτά που γράφουμε παραπάνω: Στην απογευματινή εκπομπή ΣΚΑΪ στις 6, ο απεσταλμένος του καναλιού στην Λέσβο είπε πως μέχρι εκείνη την ώρα είχαν εισέλθει στην νήσο 2.500 λαθρομετανάστες. Ιδού και το σχετικό λινκ (από το 1:48:50 έως το 1:49:10).  http://www.skai.gr/player/TV/?mmid=262796
(ΥΓ) 2: Έτσι για να γελάσουμε λιγάκι με τα χάλια τους: πόσους από τους 2.500 ανέφεραν τα τσιράκια του Δριτσώφ; Μόλις… 47 νοματαίους, οι ξεφτίλες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών