Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 20, 2015

Εκλογές για να προλάβουν την άνοδο της Χρυσής Αυγής - Διερευνητική εντολή στον Μιχαλολιάκο και εκλογές με λίστα

Ούτε οχτώ μήνες δεν άντεξε η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου. Οι διεθνείς τοκογλύφοι είχαν συμφωνήσει να τον ανεβάσουν στην εξουσία, με αντάλλαγμα να συνεχιστεί το μνημονιακό ξεπούλημα. Όμως η ψήφιση του τρίτου και επαχθέστερου μνημονίου, μετά από αυτά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, εντάσσει και τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στα μνημονιακά κόμματα. Μόνο αντιμνημονιακό κόμμα στη Βουλή μένει η Χρυσή Αυγή, που είχε κρατήσει σταθερή στάση στο δημοψήφισμα λέγοντας ΟΧΙ, σε αντίθεση με το ΚΚΕ, το οποίο άλλωστε δεν θέλει να κυβερνήσει.

Το σύστημα διεξάγει εκλογές με σκοπό να συγκρατήσει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και να περιορίσει τις απώλειες του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ακόμα δεν έχει πληρώσει ο κόσμος τα νέα σκληρά μέτρα. Η Χρυσή Αυγή έχει την ευκαιρία να...
αυξήσει τα ποσοστά της και την δύναμή της στο κοινοβούλιο. Το καθεστώς προσπαθεί με αντισυνταγματικά τερτίπια να αποφύγει την απόδοση Διερευνητικής Εντολής στον Νίκο Μιχαλολιάκο, η οποία καθιστά στα μάτια του κόσμου την Χρυσή Αυγή ως κόμμα εξουσίας. Μία ακόμα ευκαιρία για την Χρυσή Αυγή είναι το γεγονός ότι θα γίνουν εκλογές με λίστα, πράγμα που σημαίνει ότι η ηγεσία θα μπορέσει να επιλέξει να τοποθετηθούν πρώτοι στις λίστες οι καλύτεροι αγωνιστές, πολλοί εκ των οποίων νεαροί, δραστήριοι και ιδεολόγοι και όχι αδρανείς μεσήλικες.


Το αποτέλεσμα της αριστερής μνημονιακής πολιτικής είναι να αυξάνονται τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, όπου τείνουν να συσπειρωθούν όλοι οι αντιμνημονιακοί. Το καθεστώς δεν πρόκειται να μείνει αδρανές, δημιουργώντας στα γρήγορα κάποια εναλλακτικά κόμματα, ώστε να παγιδεύσει τους ψηφοφόρους. Οι Λαφαζανικοί θα το παίζουν αντιμνημονιακοί, παρότι στήριξαν την μνημονιακή κυβέρνηση. Λαμβάνοντας άφθονη δημοσιότητα από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, το κόμμα αυτό θα προσπαθήσει να κοροϊδέψει τους αντιμνημονιακούς. Ακόμα και πιο γραφικά κόμματα θα χρησιμοποιηθούν ως "εναλλακτικές λύσεις", μόνο και μόνο για να μην χτυπήσει στα ίσια η Χρυσή Αυγή τη Νέα Δημοκρατία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε τρίτο μνημόνιο, άρχισε το ξεπούλημα από τα αεροδρόμια και ταχταρίζει τους λαθρομετανάστες με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογούμενων. Η ΝΔ βρίσκεται σε παρακμή, γινόμενη μνημονιακή ουρά του ΣΥΡΙΖΑ. Το Ποτάμι γλύφει το μνημόνιο. Το ΚΚΕ είναι σε κώμα. Η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερή, ακλόνητη, συμπαγής.

Η επιλογή στις επόμενες εκλογές είναι η εξής: Με τους απατεώνες ή με την Χρυσή Αυγή;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών