Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015

Bankingnews: Η Χρυσή Αυγή θα είναι το μόνο κόμμα που θα έχει σημαντική άνοδο στις εκλογές!


Bankingnews: Η Χρυσή Αυγή θα είναι το μόνο κόμμα που θα έχει σημαντική άνοδο στις εκλογές!

Παραθέτουμε αποσπασματικά την πολιτική ανάλυση της ενημερωτικής οικονομικής ιστοσελίδας Bankingnews:

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι το μόνο κόμμα από αυτά που βρίσκονταν στην Βουλή που θα εμφανίσει καθαρή και αδιαμφισβήτητη άνοδο στις εκλογικές τις επιδόσεις.
Στις εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου - κατά το πιθανότερο - θα επιβεβαιωθεί αυτό που όλοι βλέπουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι πάλι σε άνοδο. Πόση άνοδο, δεν είναι ξεκάθαρο, αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι η Χρυσή Αυγή θα βγει κερδισμένη από τις εκλογές, έχοντας διασφαλίσει ότι θα είναι τρίτο κόμμα.
Η Χρυσή Αυγή είχε λάβει 6,28% στις εκλογές του Ιανουαρίου ή 388 χιλιάδες ψήφους και είναι πολύ πιθανό να....
προσεγγίσει τις ψήφους που είχε λάβει στις ευρωεκλογές του 2014. Η εκλογική άνοδος της Χρυσής Αυγής δεν είναι συγκυριακή όπως πολλοί θα υποστηρίξουν. Οι μετανάστες ή λαθρομετανάστες και το νέο μνημόνιο επιτρέπουν στην Χρυσή Αυγή να ενισχύσει τα εκλογικά της ποσοστά.
Το γεγονός ότι φυλακίστηκαν, αποκλείστηκαν αλλά όχι απλά παραμένουν ζωντανοί ως κόμμα αλλά ενισχύουν και τα εκλογικά τους ποσοστά αποδεικνύει ότι σε μερίδα των Ελλήνων έχει ριζώσει η ιδέα του εθνικιστικού και πατριωτικού ιδεώδους. Ο κομμουνισμός έχει ξεθωριάσει, είναι απολίθωμα του χθες.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, το μείγμα ευρωπαίων αριστερών και μπολσεβίκων, διέψευσε τις προσδοκίες, μετρήθηκαν και κρίθηκαν λειψοί. Η ΝΔ είναι μνημονιακό κόμμα, έχει εγκαταλείψει την Δεξιά, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας έχει στραφεί στην Χρυσή Αυγή. Το μεγάλο στοίχημα της Χρυσής Αυγής όμως δεν είναι η αύξηση των ποσοστών από το 6% στο 8% ή 9%.
Το μεγάλο στοίχημα της Χρυσής Αυγής είναι η μετεξέλιξη του από κόμμα διαμαρτυρίας σε κόμμα θέσεων, προτάσεων, σε κόμμα που έχει προοπτική διακυβέρνησης.
www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών