Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015

Η Μαγνησία έστειλε το μήνυμα της Νίκης: Κοσμοσυρροή στην πρώτη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής


Η Μαγνησία έστειλε το μήνυμα της Νίκης: Κοσμοσυρροή στην πρώτη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής

Με αξιοσημείωτη επιτυχία και μοναδικό παλμό πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη προεκλογική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο Βόλο. Δεκάδες Βολιωτών, και όχι μόνο, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Τ.Ο. Μαγνησίας σε.....
κεντρικό ξενοδοχείο.

Η αίθουσα κατακλύσθηκε κυριολεκτικώς. Η συγκέντρωση είχε ως σκοπό την οργάνωση και τον συντονισμό της Τ.Ο. για τις επικείμενες εκλογές. Συναγωνιστές, υποστηρικτές και φίλοι κατέφθασαν από ολόκληρη τη Μαγνησία για να δηλώσουν το παρόν σε αυτήν την εκλογική μάχη, μια ακόμη μάχη που διεξάγει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών κάτω από αντίξοες συνθήκες, καθώς ο αποκλεισμός από τα δημόσια μέσα συνεχίζει να υφίσταται.


Παρευρέθησαν οι υποψήφιοι βουλευτές που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο των εκλογών του Σεπτεμβρίου: Ηλιόπουλος Παναγιώτης, Καλούτσας Αρτέμιος, Νάκος Χρήστος, Χαντζή Ευσταθία, Καμπούρης Κυριάκος και Τσιλογιαννοπούλου Μαρία. Τον λόγο πήραν στη συνέχεια οι Συναγωνιστές Νάκος Χρήστος, Καλούτσας Αρτέμιος οι οποίοι ανέλυσαν επιγραμματικά τις πολιτικές θέσεις του Κινήματός μας, τονίζοντας πως μόνο η Χρυσή Αυγή ουσιαστικώς υποστηρίζει την ενίσχυση της Εθνικής Παραγωγής για να επιτευχθεί επιτέλους ανάπτυξη και να διαφανεί μια προοπτική στην πρόοδο της Ελληνικής Οικονομίας.


Τελευταίος έλαβε το λόγο ο Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο οποίος έδωσε το δικό του πολιτικό στίγμα, έχοντας βιώσει μαζί με τους υπολοίπους Συναγωνιστές τις παράνομες και πρωτοφανείς για το παγκόσμιο νομικό γίγνεσθαι πολιτικές διώξεις. Αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, ως μοναδική λύση στο αδιέξοδο στο οποίο έχουν οδηγήσει τη χώρα όλοι οι πολιτικάντηδες απατεώνες, ενώ επίσης υπογράμμισε ότι σε αυτές τις εκλογές δεν αναμετρώνται πλήθος κομμάτων, αλλά μόνο δύο: Η Χρυσή Αυγή και το κόμμα των αντισυνταγματικών κομμάτων.


Στο τέλος των ομιλιών ακολούθησαν ερωτήσεις, διεργασίες, και ο συντονισμός για την επικείμενη εκλογική μάχη. Ούτε μια ψήφος χαμένη: Η Χρυσή Αυγή, η Ύστατη γραμμή Άμυνας του Ελληνισμού, πλησιάζει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών