Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 07, 2015

Η «ΤΡΙΤΗ ΝΑΥΜΑΧΙΑ» ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ… ΑΛΗΘΕΙΑ

kammenos_elikoptero
Γράφει ο Αντίοχος

Στη Σάμο βρέθηκε ο… ελικοπτεράτος υπουργοπάνος Καμμένος, ως εκπρόσωπος της «πρώτης φοράς αριστεράς» τριτομνημονιακής συγκυβέρνησης, στις εκδηλώσεις για την 191η επέτειο της ναυμαχίας της Μυκάλης.
Εκεί, λοιπόν, μεταξύ των συνήθων πομπωδών και κούφιων λόγων («Η Ελλάδα φυλά τις Θερμοπύλες της ανθρωπότητας απέναντι στην βαρβαρότητα» – εννοώντας προφανώς τους ισλαμιστές του ISIS), αναφέρθηκε και στο μέγα πρόβλημα των λαθρομεταναστών, ψευδόμενος ασυστόλως. Ιδού τα ψέματα που αράδιασε στους νησιώτες – τους οποίους προφανώς περνάει για κορόιδα:
«Το μήνυμα της 6ης Αυγούστου είναι το μήνυμα της Ένωσης των Σαμίων και η...
απελευθέρωση της Σάμου. Η ναυμαχία της Μυκάλης είναι η δεύτερη ναυμαχία μετά τους Περσικούς Πολέμους. Αυτές τις ημέρες στην περιοχή δίνουμε μία τρίτη «ναυμαχία». Είναι μεγάλη η πίεση που δέχονται τα νησιά μας από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Δεν πρόκειται για πολεμική επίθεση πρόκειται όμως για μία τεράστια ανθρωπιστική κρίση. Έχουμε πλέον πρόσφυγες που είναι θύματα του πολέμου στη Μέση Ανατολή και ιδιαίτερα στην περιοχή της Συρίας, έχουμε ολόκληρες οικογένειες οι οποίες αναζητούν ένα καλύτερο μέλλον. Όμως η παρουσία τους στα νησιά δυσκολεύει πάρα πολύ τα πράγματα και ιδιαίτερα τον τουρισμό.
Η κυβέρνηση κάνει ότι περισσότερο μπορεί. Όπως έχετε δει, έχουν μειωθεί οι μέρες παραμονής στα νησιά, παραμένουν δυο μέρες, δηλαδή όσο χρειάζεται προκειμένου να καταγραφούν οι πρόσφυγες και να πάρουν χαρτιά για να μπορέσουν να φύγουν και να συνεχίσουν την πορεία τους. Δεν είναι στόχος τους η Ελλάδα».
Ψέμα 1ον: Ασφαλώς και δεν κάθονται μόνο 2 ημέρες οι νεοεισερχόμενοι λαθρομετανάστες στα νησιά, αλλά πολλές περισσότερες. Όπως αποδεικνύεται από τις συνεχείς διαμαρτυρίες των τοπικών φορέων όλων των νησιών…
Ψέμα 2ον: Ασφαλώς και «δεν συνεχίζουν την πορεία τους» οι λαθρομετανάστες για τις λοιπές χώρες της Ευρώπης, όπως ξεδιάντροπα ισχυρίζεται ο Καμμένος. Στην Ελλάδα παραμένουν, γιατί αυτό προβλέπει η συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ, την οποία αποδέχεται και εφαρμόζει πιστά (και στα… τέσσερα – για να μην ξεχνιόμαστε!) και η συγκυβέρνηση στην οποία ανήκει και ο ίδιος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών