Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 07, 2015

Τσίπρας προς μεγαλοκαναλάρχες: “Μην δείχνετε τους λαθρομετανάστες γιατί δυναμώνει η Χρυσή Αυγή!” - ΒΙΝΤΕΟ


Τσίπρας προς μεγαλοκαναλάρχες: “Μην δείχνετε τους λαθρομετανάστες γιατί δυναμώνει η Χρυσή Αυγή!” - ΒΙΝΤΕΟ

Στην πολιτική σκηνή της χώρας τα πάντα γίνονται προκειμένου να περιοριστεί η δυναμικής της Χρυσής Αυγής. Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα που μάχεται ενάντια στο κόμμα των πολιτικών κομμάτων που απεργάζεται την οικονομική και βιολογική εξόντωση των Ελλήνων, μέσω του μνημονίου, της πολιτικής απατεωνιάς και της λαθρομετανάστευσης.
Στο τέλος της συνεδρίασης, λοιπόν, για το μεταναστευτικό, ο Τσίπρας έδωσε ντιρεκτίβα προς τους καναλάρχες, λέγοντας: «Απευθύνομαι στις δυνάμεις εκείνες που, στα λόγια τουλάχιστον, θέλουν να....
αντιμετωπίζουν ως πρόβλημα την εξάπλωση ρατσιστικών ιδεών και αντιλήψεων, της μισαλλοδοξίας. Μια εξάπλωση ιδεών, που έχει οδηγήσει, ως αποτέλεσμα, να διευρύνονται τα κοινοβουλευτικά έδρανα με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής. Και απευθύνομαι και στα ΜΜΕ διότι ορισμένα εξ αυτών εξέθρεψαν αυτό το φαινόμενο…»
Δηλαδή, δεν είναι πρόβλημα ότι υποβαθμίζεται η ζωή των Ελλήνων. Ούτε είναι πρόβλημα η έξαρση της εγκληματικότητας. Δεν είναι καν πρόβλημα η κατάληψη δημόσιων χώρων από λαθρομετανάστες. Το πρόβλημα του Τσίπρα και ολάκερου του πολιτικού συστήματος είναι η «άνοδος της Χρυσής Αυγής». Αυτό σημαίνει ότι άνευ μίας ισχυρής Χρυσής Αυγής, οι πολιτικάντηδες θα συνέχιζαν να καταστρέφουν την Ελλάδα και να χλευάζουν τον Ελληνικό Λαό.
Αλήθεια, όμως, τι μας θύμισε η φράση του Τσίπρα; Μια παλαιότερη δήλωση του… Τσακαλώτο, όταν δεν ήταν τόσο γνωστός για τα… άψογα ελληνικά του. Ιδού: «δεν σας κρύβω ότι η σκανδαλολογία έχει την τάση περαιτέρω απαξίωσης του πολιτικού συστήματος, προς όφελος είτε ενός απολιτίκ κλίματος είτε, ακόμα χειρότερα, της Χρυσής Αυγής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών