Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 29, 2015

Η διάλυση της ψοφοδεξιάς προϋπόθεση για την ανασύνθεση της Πατρίδας



Τα «κατορθώματα» της παρελθούσας συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, κατά το επτάμηνο το οποίο πέρασε, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μας κάνουν να ξεχνάμε τα αίσχη τα οποία πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της προηγούμενης συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Μιας και το ΠΑΣΟΚ είναι ένα πολιτικό πτώμα με μη αναστρέψιμη πορεία, ας επικεντρωθούμε στη ΝΔ. Ένα κόμμα δημιούργημα ενός σύγχρονου καταστροφέα της Πατρίδας, που θρασύτατα οι υπήκοοι του πολιτικού φορέα τον οποίο ίδρυσε, όχι μόνο τον αποκαλούν «Εθνάρχη», αλλά με απύθμενη αναίδεια απαιτούν απ’ όλους τους άλλους να τον αντιλαμβάνονται ως ένα είδος ιερού «τοτέμ».
Η ΝΔ δεν είναι τίποτα άλλο από ένα....
παρηκμασμένο και με χαρακτηριστικά φοβικά σύνδρομα κόμμα, το οποίο δεν δύναται σε καμία περίπτωση να μπορεί να αποτελέσει μια σοβαρή, εμπεριστατωμένη και στιβαρή απάντηση στις παλινωδίες της «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης. Η ύπαρξη της ΝΔ αποτελεί τροχοπέδη και ναρκοπέδιο στην προσπάθεια αναχαίτισης  της αντεθνικής, διεθνιστικής και πολυπολιτισμικής αριστεράς, η οποία πλέον έχει (και) κυβερνητικό περιεχόμενο.
Γι’ αυτό η πλήρης πολιτική αποδόμηση της ΝΔ, καθώς και ο ανάλογος εκφυλισμός της που θα ακολουθήσει, αποτελεί μονόδρομο για την ευοίωνη πορεία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Η αποσύνθεση της ΝΔ είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για την ποιοτική και ποσοτική ανασύνθεση της πορείας των Ελλήνων Εθνικιστών και του πολιτικού φορέα που τους εκφράζει. Για να ξεκαθαρίσουμε το θέμα, το πρόβλημα της ΝΔ δεν αφορά την λανθασμένη επιλογή αρχηγών, επικοινωνιακά «φάουλ», αποτυχημένες τακτικές, αλλά έγκειται στην ίδια την ύπαρξή της.
Όσο υπάρχει πολιτικά, έστω και αποδυναμωμένο αυτό το απολίθωμα της μεταπολίτευσης, θα δημιουργεί προβλήματα στην προσπάθεια αναδιάρθρωσης και αναδιοργάνωσης της Πατρίδας. Οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου πρέπει να αποτελέσουν την οριστική πολιτική ταφόπλακα στο φέρετρο της ΝΔ, ανοίγοντας διάπλατα πλέον τον δρόμο στις Γνήσιες Εθνικολαϊκές Δυνάμεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να πολεμήσουν τον εθνομηδενισμό τόσο της μαρξιστικής αριστεράς όσο και της φιλελεύθερης δεξιάς.
Γιώργος Μάστορας

1 σχόλιο:

  1. Ο τίτλος σας περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο το τι πρέπει να γίνει για να ισορροπήσει ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών