Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 29, 2015

Φορτσάρει η Νουδούλα για «μεγάλη συγκυβέρνηση» με τον Σύριζα, ακόμα και με Τσίπρα πρωθυπουργό!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η ΝΔ έχει γίνει ουρά της μνημονιακής αριστεράς. Ψήφος στη ΝΔ, σημαίνει ψήφος στον Σύριζα.

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Μπορεί να ξύπνησε επιτέλους το αντιπολιτευτικό δαιμόνιο της νουδούλας –για προφανείς λόγους πολιτικής σκοπιμότητας, εν όψει των επικείμενων εκλογών- αλλά ο πραγματικός της σκοπός είναι, αφού διασωθεί εκλογικά, να συμμετάσχει μετεκλογικά σε «μεγάλη συγκυβέρνηση» με τον ΣΥΡΙΖΑ (και λοιπές μνημονιακές δυνάμεις…) και μάλιστα με τον Τσίπρα πρωθυπουργό!
Μπορεί, λοιπόν, το Βοριδομπουμπουκαριό να ταΐζει αβέρτα… «σκληρό δεξιό» κουτόχορτο  τα… πελατάκια, για «να φύγουν οι κομμουνισταί από την εξουσία», αλλά άλλοι βουλευτές της νουδούλας είναι…μαρτυριάρηδες και χαλάνε τη «σκληρή δεξιά»… κουτόσουπα.  

Όπως για παράδειγμα ο Θεόδωρος Φορτσάκης, ο οποίος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Βήματος, αποκάλυψε τις πραγματικές προθέσεις της νουδούλας για «μεγάλη συγκυβέρνηση» με τους… «κομμουνιστάς», καθότι διαπιστώνει ότι τους λείπει η…
εμπειρία. Ιδού τα συχαρίκια:

«Εγώ πιστεύω από καιρό και υποστηρίζω ότι έπρεπε να έχει βρεθεί μια συναινετική βάση. Εγώ θα ήμουν πρόθυμος και η Ν.Δ. να λειτουργήσει στο πλαίσιο της σημερινής κατάστασης, δηλαδή με πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα, ο οποίος είχε μια ευρύτατη πλειοψηφία στη Βουλή για να στηρίξει τα μέτρα, τα οποία πρότεινε και είναι πρωτόγνωρη για τα ελληνικά χρονικά. Θεωρώ ότι το πρόσωπο του πρωθυπουργού είναι ένα πρόσωπο συμπαθές, νεανικό, το οποίο είναι επικοινωνιακό και το οποίο έχει πάρα πολλά θετικά στοιχεία. Δυστυχώς, η έλλειψη εμπειρίας και η αλαζονεία οδηγούν σε αδιέξοδα, τα οποία δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα τα υπερβεί. Τον ακούω με πολύ προσοχή να λέει ότι δεν έχει εμπειρία, αλλά δυστυχώς η πολιτική χρειάζεται εμπειρία. Δεν μπορούμε να μάθουμε την ώρα που διοικούμε. Αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί να μην είχε την εμπειρία που χρειάζεται, έπρεπε να επιλέξει όμως πρόσωπα γύρω του, τα οποία να του επιτρέψουν να μην φέρει την Ελλάδα στο αδιέξοδο που έχει φτάσει σήμερα. Εάν είχε καταφύγει σε τέτοιους ανθρώπους, οι οποίοι είναι βέβαιο ότι υπάρχουν και στο χώρο του, θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει πολλά κακά. Η απειρία είναι κακός σύμβουλος και φοβάμαι αυτή την ώρα ο κ. πρωθυπουργός, έχει από την άποψη αυτή λιγάκι ξεφύγει».

(ΥΓ): ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία, συγκυβέρνηση με… εμπειρία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών