Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 27, 2015

ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΠΛΕΟΝ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ

xrysh_augh

Ειλικρινά, τέτοια κυβέρνηση μπάχαλο δεν θυμόμαστε Ιστορικά να έχει κυβερνήσει μέχρι σήμερα την Ελλάδα. Οι άνθρωποι χρειάστηκαν 7 μόνο μήνες όχι απλά για να επιδεινώσουν στο έπακρο την ήδη τραγικά δύσκολη και απελπιστικά αδιέξοδη κατάσταση της Χώρας, αλλά και για να αυτοδιαλυθούν.
Ο Λαφαζάνης και οι περί αυτού αποχώρησαν και ασκούν σκληρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα. Η Ζωή Κωσταντοπούλου μάλλον ιδρύει δικό της κόμμα και ενδέχεται να συνεργαστεί με τη «Λαϊκή Ενότητα», αλλά όχι να ενταχθεί σε αυτούς.
Ο Φλαμπουράρης και η πανάκριβα ενδεδυμένη βλαχάρα η κυρία Τζάκρη κατηγορούν τον....
Βαρουφάκη. Ο Τσακαλώτος δεν επιθυμεί για ιδεολογικούς, όπως ισχυρίζεται λόγους τη θέση του υπουργού Οικονομικών. Στο προσκήνιο παραμένει ακόμη και η Κίνηση των 53 η οποία ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, δηλαδή αν μένει ή φεύγει.
Και όλα αυτά ενώ η οικονομία γονατίζει, τα ασφαλιστικά ταμεία συρρικνώνονται και ενοποιούνται τα capital control  συνεχίζονται και στα νησιά του Αιγαίου  συσσωρεύονται στρατιές λαθρομεταναστών κάνοντας κόλαση τη ζωή των εντόπιων.
Ήδη σοβαρά επεισόδια συμβαίνουν σε καθημερινή βάση, με συγκρούσεις και μαχαιρώματα μεταξύ τους, αντιδράσεις και αποκλεισμούς περιοχών γιατί, δεν φθάνει που τους μαζέψαμε εδώ καραβοτσακισμένους, αλλά απαιτούν και την άμεση τακτοποίηση των πιστοποιητικών τους, για να μεταφερθούν στην Αθήνα. Μάλιστα είχαμε και το πρώτο επεισόδιο εις βάρος Ελληνίδας αστυνομικού η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα, ποδοπατημένη από λαθρομετανάστες. Κατά τα’ άλλα οι πολιτικοί σαλτιμπάγκοι απέταξαν αστυνομικό, επειδή χαστούκισε λαθρομετανάστη που κρατούσε μαχαίρι.
Διαπιστώνουμε λοιπόν, ότι η κατάσταση επιδεινώνεται όχι πια ημέρα με την ημέρα αλλά ώρα με την ώρα και τώρα πλέον δεν φοβόμαστε για κίνδυνο της καθημερινότητάς μας, αλλά για κίνδυνο της ίδιας της ζωής μας.
Ας φανταστεί κάποιος τι μέλλει γενέσθαι, αν για κάποιο λόγο οι χιλιάδες πρόσφυγες που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στοιβαγμένοι στην Κω, στην Λέρο, στην Μυτιλήνη και όπου αλλού, αντιδράσουν ή εξεγερθούν μαζικά. Δεν θα μείνει λίθος επί λίθου.
Και από την άλλη η Διεθνής Αμνηστία κατηγορεί την κυβέρνηση για ολιγωρία, όσον αφορά την οργάνωση της διαδικασίας υποδοχής με κατάλληλους χώρους, καλές συνθήκες σίτισης και διαβίωσης και με υγειονομική δομή. Λες και μιλούν για κράτηση δωματίου στο Χίλτον. Άραγε αυτοί οι εθελοντές (;;;;;) «ανθρωπιστές»  και «αλτρουιστές», αυτοί οι Καλοί Σαμαρείτες της κακιάς ώρας δεν γνωρίζουν ότι τα τελευταία χρόνια η ελληνική κοινωνία υποφέρει, από ανεργία, δυσβάστακτη φορολογία, μειώσεις μισθών και συντάξεων, κατακερματισμό της αγοράς και από μια γενικευμένη μη αναστρέψιμη παρακμιακή πορεία; Αλλά μάλλον θεωρούν φυσικό μια κυβέρνηση που χαρακτηρίζεται από τον ανθελληνισμό και την περιφρόνηση της ίδιας της Φυλής τους, ένα συνονθύλευμα συμπλεγματικών  αστών κομμουνιστών που διέπονται από τη νοσηρότητα της διεθνιστικής τους ιδεοληψίας, θα ενδιαφερθεί περισσότερο για την καλοπέραση των τριτοκοσμικών εισβολέων, παρά για την ανακούφιση των αναξιοπαθούντων Πολιτών της.
Έλληνες ο κόμπος πλέον έφθασε στο χτένι.
Τα τελευταία χρόνια με τις κυβερνήσεις της αστικής δημοκρατίας η Πατρίδα μας ξεπουλιόνταν, τώρα όμως με αυτή τη δοσίλογη κυβέρνηση των  αριστερών μηδενιστών ισοπεδώνεται. Μετατρέπεται καθημερινά σε τριτοκοσμική χώρα της κεντρικής Ασίας ή της υποσαχάριας Αφρικής.
Δεν είναι πλέον μόνο οι δυσχερείς οικονομικές συνθήκες και το επαχθές χρέος, αλλά και ο πολιτισμικός και κοινωνικός αφανισμός που επιβάλλει η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα είτε ηθελημένα, είτε άθελα της. Το αποτέλεσμα είναι το αυτό.
Ήρθε λοιπόν η στιγμή, ο κάθε ένας από εμάς εκτός από το μέλλον του και το μέλλον των παιδιών του να σταθεί απέναντι στις Ιστορικές του ευθύνες και να τιμήσει τη Φυλετική του ταυτότητα, να χαλυβδώσει τη λατρεία του για την Πατρίδα και να δεηθεί στο Αίμα των προγόνων που χύθηκε για την Ελευθερία και τον Ελληνικό Πολιτισμό, αγωνιζόμενος με εμάς,  δίπλα μας, σαν μια ενωμένη πυγμή, σαν μια νέα Σπαρτιατική Φάλαγγα.
Το Εθνικιστικό Κίνημα χρειάζεται όλους τους Έλληνες Πατριώτες που θα το στηρίξουν και θα το ισχυροποιήσουν δια της ψήφου των. Ο Αγώνας πλέον διεξάγεται υπέρ βωμών και εστιών.
Όλοι μαζί ενωμένοι και αδελφωμένοι όπως άλλοτε, θα αγωνιστούμε για την απελευθέρωση της Ελλάδος από τα οικονομικά δεσμά, για την πάταξη του πολιτισμικού και φυλετικού μας αφανισμού, για την αναλαμπή του Ελληνικού Πνεύματος, για την ευημερία, την πρόοδο και τον Πολιτισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών