Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 26, 2015

Οι Κουκουέδες της Κω, η αλεπού και τα... κρεμαστάρια

Γράφει ο Αντίοχος

Δηλητηριώδη ανακοίνωση για την θριαμβευτική περιοδεία του κλιμακίου των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην λαθρομεταναστευτοκρατούμενη Κω, που παραπέμπει στη γνωστή λαϊκή παροιμία «όσο δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια», εξέδωσε η τοπική οργάνωση του ΚΚΕ, και καταφέρεται κατά… πάντων: κατά της συγκυβέρνησης, του ΝΑΤΟ, της Ε.Ε., της Περιφέρειας Δωδεκανήσου, του Δήμου Κω και δεν συμμαζεύεται, γιατί… άνοιξαν το δρόμο στην «εγκληματική - φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής».

Και με την ευκαιρία, καλεί τον βασανισμένο λαό της Κω, να γίνει «συμπαραστάτης» και «αλληλέγγυος» στο… χαμό του: «Τον καλούμε να εντείνει την αλληλεγγύη του στους πρόσφυγες και μετανάστες, να γυρίσει την πλάτη του στα ξενοφοβικά καλέσματα του Δήμου και να απομονώσει τις γνωστές ρατσιστικές, φασιστικές απόψεις της Χρυσής Αυγής, που βρήκε ευκαιρία να ξαναδείξει το απάνθρωπο, αποκρουστικό, δολοφονικό πρόσωπό της».

Βεβαίως, όλα αυτά στο… κουβεντιαστό, καθότι οι ίδιοι οι (έτσι κι αλλιώς λιγοστοί…) κουκουέδες της Κω,...
δεν έχουν κάνει καμία ενέργεια «συμπαράστασης» και «αλληλεγγύης» προς τους λαθρομετανάστες, για να δώσουν το… καλό παράδειγμα (π.χ. να τους πάρουν στα σπίτια τους ή να τους φιλοξενήσουν στρωματσάδα στα γραφεία τους), ούτε και τολμούν να στείλουν κάποιο κλιμάκιο βουλευτών τους να ζητήσει από τους ίδιους τους Κώους, πρόσωπο με πρόσωπο, αυτά που τους ζητάει μέσω της ανακοίνωσης.

Προφανώς, γιατί οι μνήμες από την… ομελέτα του Καμμένου είναι ακόμα νωπές και οι κουκουέδες φυλάγονται από τις… κακοτοπιές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών