Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 14, 2015

Έρευνα Καθηγητή Πανά: "Τρίτη πολιτική δύναμη με ενισχυμένα ποσοστά η Χρυσή Αυγή"


Έρευνα Καθηγητή Πανά: Τρίτη πολιτική δύναμη με ενισχυμένα ποσοστά η Χρυσή Αυγή

Ψηφίστηκε το τρίτο αριστερό μνημόνιο και πλέον ο δρόμος είναι ανοιχτός για πολιτικές εξελίξεις. Όλα, βεβαίως, θα εξαρτηθούν από τις εντολές των ξένων που παρακολουθούν στενά τις μυστικές δημοσκοπήσεις που διενεργούνται αυτή την περίοδο και για… προφανείς λόγους δεν δημοσιεύονται.
Μία από τις πιο έγκυρες πηγές δημοσκοπήσεων είναι ο καθηγητής Πανάς, ο οποίος και τώρα δημοσιεύει στην σημερινή εφημερίδα «Μακελειό» τα αποτελέσματα της τελευταίας έρευνάς του. Στο δημοσίευμα δεν παρατίθενται τα ποσοστά των κομμάτων, αλλά μονάχα οι γενικότερες τάσεις τους, γεγονός λογικό από την στιγμή που....
βρισκόμαστε σε μία ιδιαιτέρως ρευστή περίοδο.
Όπως αναφέρει, για την Χρυσή Αυγή, ο καθηγητής Πανάς στην έρευνά του «η Χρυσή Αυγή – παρά τις διώξεις από την κυβέρνηση Σαμαρά με εντολή έξωθεν – δεν εξαφανίστηκε από το πολιτικό πεδίο της χώρας» και πλέον «είναι πιθανόν να αυξήσει τα ποσοστά της», ενώ «παραμένει τρίτη πολιτική δύναμη». Κοινώς, η Χρυσή Αυγή είναι ανεβασμένη και παραμένει τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου. Αυτό το είχε ομολογήσει και ο «Βηματοδότης», όντας πιο συγκεκριμένος λέγοντας ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι κοντά σε αυτά των ευρωεκλογών. Δηλαδή η Χρυσή Αυγή βρίσκεται γύρω στο 9% - 10%.
Τι συμβαίνει, όμως, με τα υπόλοιπα κόμματα; Ο Σύριζα και οι Ανέλ, εισπράττοντας τα πρώτα κύματα του πολιτικού κόστους, υφίστανται μία καθίζηση. Ο μεν Σύριζα υποχωρεί αισθητά, χάνοντας στην ουσία τους ψηφοφόρους της «Αριστερής Πλατφόρμας» που καταγράφονται γύρω στο 4%, ενώ οι Ανέλ βρίσκονται εκτός Βουλής. Το Πασόκ βρίσκεται εκτός Βουλής επίσης, ενώ Ποτάμι και ΝΔ είναι ακόμα σταθεροί. Η ΝΔ αναμένεται να πέσει, αφού συντόμως θα αρχίσουν να «ρέουν» προς τα δικαστήρια τα σκάνδαλά της.
Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι το πολιτικό πεδίο μεταλλάσσεται και πάλι. Ο Ελληνικός Λαός παραμένει σταθερά προσηλωμένος στις αξίες της Πατρίδας και της Ελευθερίας και η κατάσταση που βιώνει με τους λαθρομετανάστες, τα μνημόνια και την ένωση του κόμματος των πολιτικών κομμάτων του δείχνει ότι έχει πλέον μονάχα μία επιλογή: Την Χρυσή Αυγή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών