Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 14, 2015

Άμεση αντίδραση της Χρυσής Αυγής στο νέο μνημόνιο – Γέμισαν τα διόδια Χρυσαυγίτες και Εθνικιστικά λάβαρα


Μόλις πριν λίγη ώρα ψηφίστηκε το μνημόνιο της Αριστεράς από σύσσωμο το αντισυνταγματικό τόξο, δηλαδή Σύριζα – Ανέλ – Ποτάμι – ΝΔ – Πασόκ, με την υποβοήθηση του συνήθους δεκανικίου του συστήματος, του ΚΚΕ. Άμεση ήταν η αντίδραση της Χρυσής Αυγής, η οποία αντιστάθηκε σθεναρά εντός Βουλής και πλέον μεταφέρει τον Αγώνα στον δρόμο στους Έλληνες πολίτες.

Δείτε το φωτορεπορτάζ....


Αμέσως, εκατοντάδες Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες έσπευσαν σε διόδια και λιμάνια, σε δρόμους και σε πλατείες και από το πρωί ενημερώνουν τον Ελληνικό Λαό για τα τεκταινόμενα, αλλά και για το Εθνικό Σχέδιο της Χρυσής Αυγής για μια Ελεύθερη και Ισχυρή Ελλάδα. Ήδη στα διόδια Ελευσίνας, στα Καραβάκια Περάματος, στον σταθμό διοδίων στα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης, στα διόδια Ιασμού στην Κομοτηνή και σε πολλές άλλες περιοχές κυματίζουν οι γαλανόλευκες και τα Λάβαρα της Εθνικής Αντίστασης, της Χρυσής Αυγής.

Οι Συναγωνιστές βιώνουν την πρωτοφανή υποδοχή του κόσμου, ο οποίος πλέον αντιλαμβάνεται την Αλήθεια: Στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο δύο κόμματα. Η Χρυσή Αυγή και οι πολιτικοί απατεώνες του Μνημονίου. Έτσι ο Ελληνικός Λαός υποδέχεται με απίστευτη θέρμη του Συναγωνιστές και τις Συναγωνίστριες, φτάνοντας σε σημείο να κατεβαίνουν μόνοι τους, προκειμένου να παραλάβουν αντίτυπο της εφημερίδας «Χρυσή Αυγή» καθώς και το ενημερωτικό υλικό, που τους προσφέρουν οι Συναγωνιστές.
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ:
Διόδια Ελευσίνας



Σταθμός Διοδίων Μαλγάρων Θεσσαλονίκης

Καραβάκια Περάματος



Διόδια Ιασμού 


Θα επακολουθήσουν εντός της ημέρας πλήρη φωτορεπορτάζ από ολόκληρη την Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών