Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 25, 2015

Συμβάλλω στο γκρέμισμα της Χούντας των λαθρομεταναστών και του Μνημονίου: ΣΤΗΡΙΖΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή!


Συμβάλλω στο γκρέμισμα της Χούντας των λαθρομεταναστών και του Μνημονίου: ΣΤΗΡΙΖΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή!

Στην Ελλάδα υπάρχουν δύο μονάχα κόμματα. Από τη μία πλευρά βρίσκονται τα κόμματα της κλεπτοκρατίας, τα οποία λαμβάνουν αφειδώς κρατικό χρήμα, προκειμένου να προωθούν την λαθρομετανάστευση και να ψηφίζουν μνημόνια. Από την άλλη πλευρά βρίσκεται η Χρυσή Αυγή, η οποία δίνει μόνη εναντίον όλων των Αγώνα για την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Στα πλαίσια αυτής της διαμάχης τα κόμματα της κλεπτοκρατίας αποφάσισαν την παράνομη και αντισυνταγματική αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής. Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα που....
δεν λαμβάνει ούτε ένα ευρώ κρατικού χρήματος, κάνοντας μάλιστα σειρά διανομών τροφίμων και κοινωνικών δράσεων, για την ανακούφιση του δοκιμαζόμενου Ελληνικού Λαού.
Παράλληλα με τις μεθοδεύσεις των κομμάτων της κλεπτοκρατίας, η Χρυσή Αυγή έχει να αντιμετωπίσει την φίμωση από τα ΜΜΕ των ολιγαρχών και τη συνεχή πολιτική τρομοκρατία του παρακράτους και των ξένων μυστικών υπηρεσιών.
Σε αυτό τον αγώνα υπέρ των Ελλήνων η Χρυσή Αυγή διαθέτει ένα και μόνο ισχυρό όπλο: Την στήριξη του Ελληνικού Λαού. Η Δύναμη του Ελληνικού Λαού είναι η Χρυσή Αυγή και η Δύναμη της Χρυσής Αυγής είναι ο Ελληνικός Λαός!
Μέσα στη σκοτεινότερη Τυραννία που σκεπάζει το Λαό και την Πατρίδα μας, κρατάμε άσβεστη τη Δάδα της Εθνικής Αντίστασης: Συμβάλλω στην Αναγέννηση της Ελληνικής Πατρίδας - Στηρίζω Οικονομικά το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή!
ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 0026.0315.83.0200590942
IBAN: GR 04026 03150 00083 02005 90942
Στοιχεία υποκαταστήματος: Λεωφόρος Ειρήνης 15, Τ.Κ. 15121, Πεύκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών