Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 25, 2015

Το ανέκδοτο της δεκαετίας από τον μπουμπούκο: «Θα μειώσουμε τους φόρους και θα κλείσουμε τα σύνορα»!


Το ανέκδοτο της δεκαετίας από τον μπουμπούκο: «Θα μειώσουμε τους φόρους και θα κλείσουμε τα σύνορα»!

Τον πόλεμο στη λογική αποφάσισε να κηρύξει ο ψοφοδεξιός Άδωνης από βήματος ραδιοφωνικού σταθμού, ξεπερνώντας σε γραφικότητα ακόμα και τους Λαφαζαναίους!

Μεταξύ των όσων τραγελαφικών υποστήριξε, υποτιμώντας κατά τρόπο σκαιό τη νοημοσύνη των Ελλήνων, ήταν το εξής: «Θα πρέπει να πούμε στον κόσμο, όπως και τα άλλα κόμματα, τι θα κάνουμε αν κερδίσουμε τις εκλογές. Δύο πράγματα η ΝΔ βάζει ως στόχους, αν βγει πρώτη. Τη μείωση των φόρων, γιατί το μνημόνιο του Τσίπρα δεν βγαίνει, και να ελέγξουμε τις μεταναστευτικές ροές, να κλείσουμε τα σύνορα, αν χρειαστεί»!
Πρώτον, αν το Μνημόνιο του Τσίπρα δεν βγαίνει, γιατί το ψήφισες ρε ψοφοδεξιέ; Δεύτερον, είναι νωπές οι μνήμες της...
φοροεισπρακτικής πολιτικής της ΝΔ από το 2012 έως το 2015, πολιτικής που ισοπέδωσε τη μεσαία τάξη, εκμηδένισε την οικονομική δραστηριότητα και οδήγησε στην ανεργία 2 εκατομμύρια Έλληνες. Ποιος μπορεί πλέον να τον πιστέψει, όταν έχει το θράσος να μιλά για μείωση φόρων;
Τρίτον, ισχυρίζεται με θράσος χιλίων πιθήκων ο βουλευτής της ΝΔ: «Το μεταναστευτικό στις εκλογές του 2012 ήταν ένα από τα πρώτα θέματα στην προεκλογική ατζέντα. Στις εκλογές του 2015 δεν υπήρχε ως ζήτημα, γιατί η ΝΔ, με την πολιτική της, το είχε περιορίσει»!
Τον θλιβερό πολιτικάντη της ψοφοδεξιάς διαψεύδουν τόσο τα προεκλογικά βίντεο Σαμαρά από τον Έβρο, όσο και οι εκκλήσεις του τότε υπουργού Ναυτιλίας προς την Ε.Ε. να συμπράξει, διότι οι μεταναστευτικές ροές στο Αιγαίο είχαν αλματώδη και εκρηκτική αύξηση της τάξης του 300%!
Ο σαμαρικός βουλευτής της ΝΔ, προφανώς λησμόνησε να πει οτι εάν κερδίσει η ΝΔ τις εκλογές, θα καταργήσει το Μνημόνιο. Άλλωστε τόσες... είπε, τι θα πείραζε ακόμη μία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών