Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 22, 2015

“ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ”: Εκτόξευση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής - Μαζική εισροή ψηφοφόρων από Σύριζα, ΝΔ και ΑΝΕΛ


“ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ”: Εκτόξευση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής - Μαζική εισροή ψηφοφόρων από Σύριζα, ΝΔ και ΑΝΕΛ

Στην γιγάντωση του Λαϊκού Συνδέσμου στις επερχομένες εκλογές αναφέρεται με αποκαλυπτικό άρθρο η εφημερίδα "Παραπολιτικά".

Σημειώνεται χαρακτηριστικά ότι η Χρυσή Αυγή θα έχει αισθητή άνοδος των ποσοστών της, καθώς οι απογοητευμένοι ψηφοφόροι του Σύριζα, της ΝΔ και των Ανέλ θα στηρίξουν μαζικά τους Έλληνες Εθνικιστές.
Ο ελληνικός λαός έχει πια αφυπνιστεί και αντιληφθεί τους πολιτικάντηδες του αντισυνταγματικού και μνημονιακού τόξου και θα δώσει την εντολή στην Χρυσή Αυγή για απαλλαγή της χώρας από την μάστιγα των Μνημονίων και της λαθρομετανάστευσης.

Παραθέτουμε αυτούσιο το άρθρο της εφημερίδας "Παραπολιτικά":

"Πολύ πιθανή φαντάζει μια αισθητή άνοδος των ποσοστών της Χρυσής Αυγής δεδομένων των δημοσκοπήσεων αλλά και του πολιτικού σκηνικού που διαμορφώθηκε μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Με βάση τις αναλύσεις των δημοσκόπων, προς τον....
εθνικιστικό φορέα αναμένεται να κινηθεί ένα διόλου ευκαταφρόνητο κομμάτι ψηφοφόρων των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που, μετά τη μνημονιακή στροφή της κυβέρνησης, θα αναζητήσει αντιμνημονιακή διέξοδο, καθώς μια μερίδα "κουρασμένων" από τη λιτότητα παραδοσιακών υποστηρικτών της Νέας Δημοκρατίας.
Επιπλέον, η Χρυσή Αυγή δεν αποκλείεται να επωφεληθεί, ίσως και πέρα του αναμενομένου, από την αλλαγή πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, αφού ένα ποσοστό του εκλογικού σώματος που στις 25 Ιανουαρίου στήριξε το κυβερνών κόμμα δείχνει τάσεις να μην κατευθυνθεί στο νέο σχηματισμό του Π. Λαφαζάνη, αλλά να επιλέξει μια ψήφο αγανάκτησης και διαμαρτυρίας ύστερα από όσα συνέβησαν από το δημοψήφισμα και μετά.
Στο μεταξύ η ηγεσία της Χρυσής Αυγής αφήνει να διαρρέει σε όλα τα επίπεδα πως είναι διατεθειμένη να δεχθεί με τη σειρά της τη διερευνητική εντολή, θεωρώντας πως με τον τρόπο αυτό θα δώσει ακόμη πιο ισχυρό προεκλογικό στίγμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών