Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 22, 2015

Ο Mister Tsipras πετάει τον Καμμένο από το τραινάκι της χαράς - Δεύτε τελευταίον... ψεκασμόν



Γράφει ο Αντίοχος

Ενώ οι μέχρι πρότινος πληροφορίες ανέφεραν ότι το κόμμα του υπουργοπάνου Καμμένου (που από την ψήφιση του Μνημονίου και μετά πνέει τα λοίσθια…) θα ενταχθεί ως… τσόντα στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, γινόμενο η 13η συνιστώσα του, τώρα τα δεδομένα φαίνεται να αλλάζουν.
«Επί θύραις το διαζύγιο Τσίπρα - Καμμένου», ανήγγειλε ο (πληροφορημένος «εκ των έσω») «βηματοδότης», αναφέροντας σχετικά τα εξής: «Έφθασε η ώρα της διάλυσης της συνεργασίας ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στους ΑΝΕΛ. Ο Αλ. Τσίπρας απορρίπτει κάθε ενδεχόμενο κοινής καθόδου στις εκλογές με τον Πάνο Καμμένο. «Αυτά τα περί κοινού ψηφοδελτίου ή κοινών υποψηφίων με τους ΑΝΕΛ ξεχάστε τα» μου έλεγε ένας εκ των ...
πλέον στενών συνεργατών του Πρωθυπουργού και πρωτοκλασάτο κομματικό στέλεχος που έχει ήδη πάρει την εντολή κατάρτισης των ψηφοδελτίων. «Υπήρξε μια συνεργασία εξ ανάγκης για τον σχηματισμό κυβέρνησης, στα περισσότερα σημεία πήγαμε καλά, αλλά φτάνει το τέλος της με την προκήρυξη εκλογών. Ο καθένας θα βαδίσει στον δρόμο του» έλεγε…».
Λίγες ώρες αργότερα, ο υπουργοπάνος δήλωσε ότι το κόμμα του (ή το πτώμα του, για να το πούμε πιο ωμά…) θα συμμετάσχει αυτόνομα στις προσεχείς εκλογές και ότι μετά τις εκλογές θα ξανασυνεργαστούν σε κυβερνητικό επίπεδο με το ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα.
Προφανώς, οι εκλογολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ διαπίστωσαν ότι το κόμμα του  - γονυπετούς και στα τέσσερ α- Καμμένου είναι τελειωμένο οριστικά και αμετάκλητα, κι έτσι ο… μικρός Αλέξης –που… μεγάλωσε απότομα τους τελευταίους 7 μήνες- αποφάσισε να το πετάξει από το τραινάκι της χαράς, ως… φύρα, αφού το… ξεζούμισε για τα καλά. Αυτά τα αδειάσματα υπουργοπάνε μου έχει η πουτ... η πολιτική! Τώρα, δεύτε τελευταίον… ψεκασμόν και άιντε στο καλό, για να περάσει ο… επόμενος μνημονιακός συνοδοιπόρος!
(ΥΓ): Το μικρό όνομα του… επόμενου μνημονιακού συνοδοιπόρου έχει εφτά γράμματα και αρχίζει από Σ. Ποιος να’ ναι, ποιος να’ ναι;
Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών