Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 04, 2015

ΑΙΣΧΟΣ! Η τουρκική σημαία κυμάτισε στον Μοριά 200 χρόνια μετά τον Ιμπραήμ - ΒΙΝΤΕΟ


ΑΙΣΧΟΣ! Η τουρκική σημαία κυμάτισε στον Μοριά 200 χρόνια μετά τον Ιμπραήμ

Στις πλατείες των πόλεων που απαρτίζουν το Δήμο Τριφυλίας παρουσιάστηκε το διεθνές φεστιβάλ χορού! Προπαγάνδα με ζεϊμπέκικα στο νέο γύρο «αδελφικότητας των λαών» όπου κάποιοι ψευτοπολιτικάντηδες ψευτοκουλτουριάρηδες αρνούμενοι την αλήθεια και την ιστορία, προσπαθούν να βυθίσουν στην λήθη έναν λαό και του επιβάλλουν να γίνει φίλος με τον φονιά του.
Στην καλοκαιρινή «πολιτιστική» φιέστα, στο κατά τα άλλα φοκλορικό πανηγυράκι που είχε στηθεί, ήρθε η σειρά της Τουρκίας, με κάποιον ηλίθιο τουρκοπροσκυνημένο να έχει προβλέψει την συμμετοχή της Τουρκίας, ανήμερα της σφαγής της Σμύρνης.
Εκτός αν...
δεν γνωρίζουν οι τουρκοπροσκυνημένοι διοργανωτές της εκδήλωσης τι συνέβη στη Σμύρνη στις 31 Αυγούστου 1922, οπότε θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες. γιατί το ντροπή μόνο του δεν φτάνει!
Και ενώ παρουσιάστηκαν οι χορευτές με τα Ελληνικά Ποντιακά ρούχα, σε μια προπαγάνδα δίχως τέλος, και σε μια διαρκής παραποίηση ιστορίας και πολιτισμού, μια τούρκικη σημαία άρχισε να ανεμίζει χωρίς καμία αντίδραση από κανέναν!
Και σαν να μην έφτανε αυτή η πρόκληση, στο τέλος της εκδήλωσης ακούστηκε και ο τουρκικός εθνικός ύμνος με το κοινό στις πλατείες όρθιο, να αποτείει φόρο τιμής στους σφαγείς του.
Και στο τέλος ξέσπασε σε χειροκροτήματα…
Η προπαγάνδα των Τούρκων είχε φτάσει στο τέλος της απόλυτα δικαιωμένη, αφού έκανε τους Ελληνες να σταθούν όρθιοι, να ακούσουν τον μισητό ύμνο της εχθρού της χώρας μας, και να χειροκροτήσουν την Τούρκικη σημαία που ανέμιζε 200 χρόνια μετά τον Ιμπραήμ στον Μοριά και ανήμερα της σφαγής της Σμύρνης.
Τι άλλο να πει κανείς παρά μόνο αυτό:
Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Κολοκοτρώνη!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών