Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 04, 2015

Βαγγέλας: Ψηφίστε ΝΔούλα για να υποχρεώσουμε τον Σύριζα σε μεγάλη συγκυβέρνηση!


Ο Μεϊμαράκης υμνεί τον Άρη Βελουχιώτη.
Πάντα δούλοι των κομμουνιστών οι ψοφοδεξιοί.
σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ψήφος στη ΝΔ σημαίνει ψήφος στον Σύριζα. Ψήφος στον Σύριζα σημαίνει ψήφος στη ΝΔ.


Γράφει ο Αντίοχος

Συνεχίζει την περιοδεία του στην Κρήτη ο… βαρύμαγκας Βαγγέλας και να εκλιπαρεί –εμμέσως πλην σαφώς- τον mister Tsipra για «μεγάλη συγκυβέρνηση», παρά το γεγονός ότι αυτός -φραστικά- του ρίχνει τη μία… χυλόπιτα μετά την άλλη.

Έτσι, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με αυτοδιοικητικά στελέχη της περιοχής στην αντιπεριφέρεια Χανίων και λίγο αργότερα στο Επιμελητήριο της πόλης, μίλησε για την ανάγκη «σταθερότητας» και «συστράτευσης όλων των δυνάμεων του τόπου» (εννοώντας βεβαίως τις «φιλοευρωπαϊκές, στις οποίες πλέον συμπεριλαμβάνεται και ο ΣΥΡΙΖΑ).

Ο πρόεδρος της νουδούλας, μιλώντας αμέσως μετά τις συναντήσεις του αυτές με δημοσιογράφους, επεσήμανε ότι «απαιτούνται συναινέσεις...
συνεργασίες και συνεννοήσεις που όπως είπε θα θέλει η πλειοψηφία των πολιτών» και ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης, «για μιας μακράς διαρκείας κυβέρνηση συνεργασίας», όπως είπε, επισημαίνοντας πώς, «όταν δεν υπάρχει πολιτική σταθερότητα και υπάρχουν επαναλαμβανόμενες εκλογικές διαδικασίες, η οικονομία δεν μπορεί να προχωρήσει, καθώς υπάρχει αβεβαιότητα και αστάθεια, ενώ τα προβλήματα είναι πάρα πολύ σύνθετα για να επιλυθούν από μια μονοκομματικη κυβέρνηση».

Μία από τα ίδια είπε και στο Ρέθυμνο: «Τα προβλήματα δεν λύνονται με λόγια και με μοναξιά… Μόνο με διάλογο, συναίνεση και κοινή προσπάθεια. Η χώρα χρειάζεται συναίνεση, συνεργασίες, διάλογο. Και είναι αδιανόητο όταν κάποιοι δεν κουβεντιάζουν και στέλνουν μηνύματα αποκομμένης πορείας… -αυτό δείχνει αλαζονεία και εγωκεντρισμό, στοιχεία που η Νέα Δημοκρατία δεν έχει, δεν υπερασπίζεται. Αντιθέτως επιζητεί τη συνεργασία και πιστεύει πως θα είναι ο κορμός της αυριανής κυβέρνησης».

Κι αν θέλουμε να συνοψίσουμε όλα τα παραπάνω σε μια φράση, αυτή θα ήταν η εξής: «Ψηφίστε νουδούλα για να υποχρεώσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ σε μεγάλη συγκυβέρνηση»!

Υπάρχουν κορόιδα που θα το κάνουν και αν ναι, πόσα; Θα το μάθουμε τη νύχτα της 20ης Σεπτεμβρίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών