Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 08, 2015

Τρόμος στην “Εφημερίδα συντακτών”: Μην κάνετε συγκυβέρνηση Σύριζα-ΝΔ, γιατί η Χρυσή Αυγή θα είναι Αξιωματική Αντιπολίτευση!

Ασταμάτητα βαρά το καμπανάκι κινδύνου από τα συστημικά μέσα της Ελλάδος και του εξωτερικού, αναφορικά με το σοβαρότατο ενδεχόμενο να αναλάβει μετεκλογικά η Χρυσή Αυγή το ρόλο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Σειρά πήρε η «εφημερίδα των συντακτών» η οποία σε άρθρο υπό τον τίτλο «οι δανειστές θέλουν μεγάλο συνασπισμό», αναφέρεται στις προσδοκίες των τοκογλύφων από τις ελληνικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου. Αφού αιτιολογεί την αναγκαιότητα της μεγάλης συγκυβέρνησης προς υλοποίηση των όρων του Μνημονίου της Αριστεράς, επικεντρώνει το ενδιαφέρον σε μια βασική παράμετρο-επακόλουθο των πολιτικών εξελίξεων: στον ρόλο της Χρυσής Αυγής μετά την 20η Σεπτεμβρίου.

«Μια παράμετρος που δεν έχει προβληθεί όσο θα έπρεπε από όσους υποστηρίζουν την «κοινωνική» και «πολιτική» αναγκαιότητα μιας κυβέρνησης εθνικής ενότητας είναι ο παράγοντας Χρυσή Αυγή. Ένας διευρυμένος διακομματικός κυβερνητικός σχηματισμός...
ανάγει την ίδια στιγμή τη Χρυσή Αυγή σε κεντρικό πυλώνα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με ότι αυτό μπορεί να συμβαίνει», επισημαίνει το άρθρο.

Και συνεχίζει:«Και αν λάβουμε υπόψη μας τις δημοσκοπήσεις που δίνουν στο κόμμα αυτό μεγαλύτερα ποσοστά από ότι έλαβε τον Γενάρη (ίσως να είναι και τρίτο κόμμα), ενώ ταυτόχρονα στη Γαλλία το κόμμα της Λεπέν βγαίνει πρώτο σε πρόθεση ψήφου, η προοπτική να κινεί τα νήματα της κεντρικής αντιπολιτευτικής γραμμής η Χρυσή Αυγή κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη, εκτιμούν άλλοι έγκριτοι εκλογολόγοι».

Ο πανικός του συστήματος της διαπλοκής, των εγχώριων νταβατζήδων αλλά και των διεθνών τοκογλύφων, περιγράφεται εξαίσια από αυτό το «ίσως να είναι και τρίτο κόμμα». Αδύνατο να το χωνέψουν οι «δημοκράτες», οι οποίοι με χαρακτηριστική αναίδεια διατυμπάνιζαν πως τρίτο κόμμα είναι η κομμουνιστική κλίκα Λαφαζάνη. Φανταστείτε λοιπόν, πόσο περισσότερο τους τρομάζει η προοπτική η Χρυσή Αυγή να είναι όχι απλά η τρίτη πολιτική δύναμη παρά τις μεθοδεύσεις εις βάρος της, αλλά να αναλάβει και το ρόλο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, στην αναπόφευκτη μετεκλογική, κυβερνητική συνεργασία Σύριζα και ΝΔ.

Αντιλαμβάνεται ο καθένας λοιπόν, από πού πηγάζει το απύθμενο μίσος των πραιτόρων του διεφθαρμένου Καθεστώτος κατά της Χρυσής Αυγής: είναι τα αφεντικά τους της διεθνούς τοκογλυφίας που απειλούνται από μια δυνατή Χρυσή Αυγή γι' αυτό και τα εγχώρια ανδρείκελά τους εκχέουν το δηλητήριό τους.

Η απάντηση της Χρυσής Αυγής δεν μπορεί παρά να είναι μία: Ας μας μισούν, αρκεί να μας φοβούνται!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες!

Ευάγγελος Καρακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών