Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 09, 2015

20 Σεπτεμβρίου 2015: Μία μάχη ανάμεσα στον Ήλιο και το Έρεβος


20 Σεπτεμβρίου 2015: Μία μάχη ανάμεσα στον Ήλιο και το Έρεβος

Όσα χρόνια κι αν πέρασαν, δεν υπήρξε ποτέ Ύβρις χωρίς τις συνέπειες της Νέμεσις, και οι Ύβρις που έχουν διαπράξει ορισμένοι νεκροζώντανοι εις βάρος της Ελλάδας, έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Το Ορθό, το Ιερό και το Δίκαιο, σύντομα θα θριαμβεύσουν και πάλι στους απελπιστικούς και γεμάτους σκοτάδι χρόνους που διανύουμε, ακόμη κι αν εμείς δεν βρισκόμαστε επί Γης εκείνη την ημέρα. 

Αν πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, διακρίνουμε πως περάσαμε από πολλά στάδια για να φτάσουμε σε αυτό το μαύρο σημείο της ιστορίας μας. Αυτή η θλιβερή παρένθεση που άνοιξε στην ιστορία του πάλε ποτέ ένδοξου έθνους μας από την μεταπολίτευση κι έπειτα, βασίστηκε στην πνευματική παρακμή, στον εκμαυλισμό του ωραίου, στην αποχαύνωση της νεολαίας, στην θεοποίηση της ύλης, και προπαντός στον θάνατο της εθνικής συνείδησης. Στο "εγώ", πάνω απ' το "εμείς". Ήρθε η ώρα άπαντες να κάνουμε την αυτοκριτική μας, χωρίς υπεκφυγές και εκλογικεύσεις. Να αναλάβουμε το μερίδιο ευθήνης που μας....
αντιστοιχεί και να πράξουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν ώστε να ανακηρυχθούμε νικητές ύστερα από την εσωτερική μάχη. Ακόμη και για τους ικανότερους, πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης - πάντα υπάρχουν μαύρα στίγματα.

Ίσως κάποιες λέξεις να ακούγονται σκληρές, μα ανέκαθεν, ο δύσκολος δρόμος ήταν και ο σωστός, έτσι κάθε μύθος και κάθε φάση της ιστορίας, μας επιβεβαιώνει πως αυτό που κάνουμε είναι επίσης το σωστό. Οι Έλληνες Εθνικιστές έχοντας ακολουθήσει αυτό το δύσβατο μονοπάτι, έχουν καθαρή συνείδηση ό,τι κι αν συμβαίνει. Σύμφωνα με αυτό το γεγονός βέβαια, δεν επαναπαύονται και δεν μιλούν ποτέ εκ του ασφαλούς. Κάθε μαχαιριά στα σπλάχνα αυτής της γης, είναι μία μαχαιριά και στα δικά μας. Σε αυτή την περίπτωση, ανοίγονται δύο δρόμοι: Ο πρώτος επιβάλει να μετουσιώσεις αυτόν τον πόνο σε άσβεστη οργή, να σφίξεις τα δόντια και να συνεχίσεις να βαδίζεις εμπρός μέχρι να εκπληρώσεις το όραμα σου ή να καταστραφείς. Ο δεύτερος είναι να γονατίσεις εν όψη των φόβων και των δαιμόνων σου. Πιστεύω πως είναι ξεκάθαρο πως εμείς έχουμε επιλέξει τον πρώτο.

Έτσι, θα ήθελα να φτάσουμε σε κάτι πιο επίγειο, ανταποκρινόμενοι στον τίτλο του παρόντος κειμένου. Στις 20 Σεπτεμβρίου του 2015, όλοι οι Έλληνες δεν καλούμαστε να επιλέξουμε ανάμεσα στο τι εκφράζει το "προφίλ" μας, την κοινωνική μας θέση, την οικονομική μας κατάσταση, και ό,τι άλλο συνδέεται με τον εκφυλισμένο κόσμο της ύλης. Καλούμαστε να επιλέξουμε ξεκάθαρα ανάμεσα στο Φως και στο Σκοτάδι, στην υγεία και στην αρρώστια, στην δημιουργία και την ολική καταστροφή. Για όποιον μέχρι χτες ήταν θολό το τοπίο ως προς το ποιος πραγματικά θα χάριζε απλόχερα την ελευθερία του, ακόμη και την ίδια του την ζωή για το καλό αυτού του Έθνους, σήμερα τελειώνουν τα διλήμματα και οι εσωτερικοί διχασμοί. Από εδώ και στο εξής δεν έχει κανείς καμία δικαιολογία (δεν ήξερα, δεν είδα, δεν άκουσα κτλ). Από σήμερα ο καθένας πράττει με την πλήρη συνείδηση του.

Η Ελληνική Nεολαία κατά την συντριπτική της πλειοψηφία έχει κάνει την επιλογή της:

Είθε η πλατωνική ιδέα της Ελλάδας να αποκτήσει σάρκα, οστά και αίμα, να σταθεί στο πλευρό της Χρυσής Αυγής και να γίνει ΕΝΑ μαζί της. Να την οδηγήσει στην τελική ΝΙΚΗ, στο όνομα της ελευθερίας της πατρίδας μας, στην εξισορρόπηση της πλάστιγγας οπού εδώ και εκατοντάδες χρόνια έχει γείρει προς το χάος και το τίποτα, προς τιμήν των νεκρών, των πεσόντων μαχητών, και του μέλλοντος των αγέννητων αυτού του ευλογημένου και βουτηγμένου στο αίμα τόπου.
Αντεπίθεση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών