Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 23, 2015

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, Ο ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΜΑ!

levedis

Γράφει ο Αντίοχος

Σκηνές απείρου κάλους αναμένονται σ’ ένα εξάμηνο, όταν θα πρέπει να αντικατασταθούν οι 8 βουλευτές του «κόμματος» Λεβέντη από τους πρώτους επιλαχόντες, για να πάρουν όλοι… μεζέ από τα προνόμια. Σύμφωνα με «διαρροή» που δόθηκε –προφανώς από τον Λεβέντη- στο «Βήμα»: «Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Β. Λεβέντης ειδοποίησε ήδη τους οκτώ βουλευτές που εξέλεξε ότι θα έχουν θητεία στη Βουλή ως τον Φεβρουάριο. Θα προσλάβουν επιστημονικούς συνεργάτες τους πρώτους επιλαχόντες στην εκλογική τους περιφέρεια, οι οποίοι και θα τους αντικαταστήσουν μετά την παρέλευση του εξαμήνου».
Ωστόσο, φαίνεται πως οι βουλευτάδες, τώρα που...
κατοχύρωσαν την έδρα τους, αρνήθηκαν να παραιτηθούν στο εξάμηνο (απάνω στη… γλύκα) κι έτσι ο πρόεδρος Βασίλης άρχισε να τα… μασάει. Ερωτώμενος, λοιπόν, από το ραδιόφωνο του Βήματος για την «αλλαγή» των βουλευτών του κάθε εξάμηνο, ψέλλισε κάτι περί… εξαιρέσεων του κανόνα: «Ναι, έχουν υπογράψει (γι’ αυτό οι βουλευτές μου). Εκτός εξαιρέσεων που θα μου χρειάζονται κάποιοι να παραμείνουν στη Βουλή, θα τηρηθεί αυτό πλήρως. Το κριτήριο θα είναι το κοινοβουλευτικό έργο, τι άλλο; Θα είναι γενική η ισχύς του μέτρου.».
Η περίπτωση είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα! Είτε ο Λεβέντης θα εμείνει στην «αλλαγή» των βουλευτών και θα μείνει… μόνος του (πριν από εξάμηνο, με κάποια πρόφαση, οι 8 θα… ανεξαρτητοποιηθούν και θα παραμείνουν βουλευτές για να συνεχίσουν τη μάσα, εις υγείαν των κορόιδων που τους ψήφισαν), είτε δε θα αλλάξει κανέναν και θα ξευτιλιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών