Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 23, 2015

Τάκης Θεοδωρακόπουλος: Η Χρυσή Αυγή αποτελείται από Έλληνες που δεν θέλουν να γίνει η Ευρώπη πορνείο

Ο Τάκης Θεοδωρακόπουλος είναι γνωστός στο Ελληνικό κοινό. Οι θέσεις του για τις πολιτικές διώξεις εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών και την πορεία της χώρας από την στήλη του στην βρετανική επιθεώρηση «The Spectator» έχουν πολλές φορές προκαλέσει τις επιθέσεις του αντιδημοκρατικού τόξου. Τον συνάντησα κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα. Είχε γυρίσει από την πρωινή του γυμναστική, που περιλαμβάνει την καθημερινή ανάβαση στον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως. Του ζήτησα να μου σχολιάσει την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες, να μου πει πώς βλέπει την Χρυσή Αυγή και τα άλλα πολιτικά κόμματα, την ιστορία με την παρτίδα τένις που έπαιξε με τον Σαμαρά. Μια συζήτηση που κύλησε πολύ ευχάριστα με την χαρακτηριστική ευφράδεια και το κοφτερό του πνεύμα. «Νομίζω είναι πολύ δύσκολο να πιστέψω πως το 2015 η Ελλάδα γύρισε στον μαρξισμό. Αλλά το καταλαβαίνω. Το καταλαβαίνω γιατί πρώτα απ’ όλα σε ό,τι αφορά την Χρυσή Αυγή, ο Τύπος δεν αντιπροσωπεύει τον κόσμο».
Συνέντευξη στην ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

- Για τον ΣΥΡΙΖΑ τι πιστεύετε;

- «Οι μαρξιστές ήταν πάντοτε θρησκευτικοί μαρξιστές και έχουν μείνει έτσι. Ξαφνικά τους ήρθε από τον ουρανό ένα πολύ ωραίο κότερο με 20 εκατ. δολάρια μέσα. Δηλαδή δεν έχω δει πιο μεγαλύτερη τύχη. Την καλύτερη τύχη που έχω δει ποτέ την βρήκε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτές τις πιο φρικιαστικές θεωρίες του κόσμου, ο τροτσκισμός, ο μαρξισμός κατάφερε να κάνει τον κόσμο να τις ψηφίσει. Αυτό είναι καταστρεπτικό. Μόνο ο Σαμαράς, μπορούσε. Τον έφερε ο Μητσοτάκης και είχε πάρει 47%. Και ποιος τον έριξε; Το κ..παιδο αυτός ο Σαμαράς. Λοιπόν, είναι ένας προδότης. Ξαφνικά αλλάζουν τα πράγματα, μπαίνει μέσα με τον Βενιζέλο που το πραγματικό του όνομα δεν είναι Βενιζέλος. Και τα κάναν έτσι. Είναι ακριβώς σαν ο Μεταξάς να είχε κάνει ένα δημοψήφισμα...
και να συζητούσε το 40 να πολεμήσουμε ή όχι. Και να είχαμε ψηφίσει εμείς να πολεμήσουμε. Και πάει ο Μεταξάς την άλλη μέρα, αφοπλίζει τον στρατό και λέει ελάτε να μας…. Το ίδιο έκαναν τώρα αυτοί. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά. Ο Τσίπρας πήγε και παραδόθηκε τελείως.

- Η Ελλάδα έχει φίλους; Μπορεί να βρει στηρίγματα;

- «Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα. Στην διεθνή πολιτική δεν υπάρχουν φίλοι. Αυτό ούτε όταν ήμουν μικρός το πιστεύαμε. Μας έλεγε ο πατέρας μου «οι εγγλέζοι και οι αμερικάνοι δεν είναι φίλοι». Τα μαθαίνω κι εγώ στα παιδιά μου. Δεν υπάρχουν φίλοι, ούτε οι Γερμανοί είναι φίλοι. Είναι φίλοι μόνο οι Εγγλέζοι με τους Εγγλέζους, οι Αμερικάνοι με τους Αμερικάνους, οι Γερμανοί με τους Γερμανούς. Κανένας, ποτέ στην ζωή του δεν θα αλλάξει τίποτα για να βοηθήσει την Ελλάδα. Και όποιος το πιστεύει είναι βλάκας και καλύτερα να μην μπει στην πολιτική, να μπει στο θέατρο. Και όχι μόνο αυτοί, και οι Βούλγαροι και οι Ρουμάνοι μας μισούνε γιατί έχουν πολύ πιο χαμηλό επίπεδο οικονομικό και λένε πως οι Έλληνες κλαίνε, εμείς τι να πούμε; Έχουμε γίνει ακόμα και αντιπαθητικοί σ’ αυτούς γιατί βλέπουν τον γέρο που βγάζει με οικονομίες 60 ευρώ και για τον Λετονό είναι πάρα πολλά. Αυτό δεν το σκεφτόμαστε εμείς. Αυτά τα λένε οι διπλωμάτες. Εμείς έχουμε γίνει τόσο ρεζίλι με αυτά του Βαρουφάκη που ακόμα και αν υπήρχε λίγο συναίσθημα υπέρ της Ελλάδος έχει εξαφανιστεί.

- Έχουμε καθόλου φυσικούς συμμάχους;

- Ναι έχουμε φυσικούς συμμάχους τους Ρώσους, λόγω θρησκείας. Θυμάμαι ήταν να συνεργαστώ με την Ρωσία το 2010 σχετικά με τις πρώτες ύλες του πετρελαίου και ήταν να φύγουμε τότε από το ευρώ.

- Ποιο είναι το μέλλον και ποιος είναι ο τρόπος διαφυγής;

- Πρέπει να φύγουμε και μπορεί να φύγουμε όταν καταλάβουν ότι το εννοούμε. Μυριστήκανε ότι ο Βαρουφάκης και ο Τσίπρας θέλαν να μείνουν στα πράγματα και φέρθηκαν έτσι. Την μόνη ευκαιρία που μπορούμε να έχουμε είναι όταν καταλάβουν ότι το εννοούμε. Ότι θα φύγουμε από την Ευρωπαϊκή Ενωση και θα πάρουμε μαζί μας και την Πορτογαλία. Τότε μπορούν να μας δώσουν μια καλή βοήθεια.\

- Πώς βλέπετε ότι μπορεί η χώρα μας να ορθοποδήσει;

- Είμαι πάρα πολύ απαισιόδοξος και τα πράγματα πάνε χειρότερα. Αν οι πολιτικοί ήταν έξυπνοι εντάξει. Το είδε κανείς με τον Γιώργο τον Παπανδρέου που δεν ήξερε. Ο Ανδρέας ο Παπανδρέου ήξερε. Εγώ είμαι πολύ απαισιόδοξος. Και μπορεί να φοβηθούν και οι Γερμανοί, αλλά δεν θα φοβηθούν επειδή οι Έλληνες φωνάζουν στον δρόμο, μπορεί να φοβηθούν ή μπορεί να θέλουν να κάνουν το ίδιο νόμισμα για τις βόρειες χώρες. Ολλανδία, Σκανδιναβικές χώρες και εμείς οι μπατίρηδες από κάτω με το υποδεέστερο ευρώ. Εξαρτάται αν η Γερμανία βαστήξει την ίδια θέση γιατί και αυτοί έχουν εκλογές. Στην διπλωματία τίποτε δεν γίνεται ξαφνικά όπως γίνεται στο σινεμά. Ο κόσμος γίνεται πιο φτωχός και οι πλούσιοι βγάζουν έξω τα λεφτά τους.

- Θα μπορούσε η Ελλάδα να γυρίσει σε εθνικό νόμισμα και από εκεί να ορθοποδήσει;

- Βεβαίως, αυτοί έπρεπε να μας είχαν αφήσει. Στην ζωή των παιδιών μας δεν θα υπάρξει το ευρώ. Δεν θα μας αφήσουν τώρα, θα χαλαρώσουν για να μείνουμε και λίγο ακόμα. Αυτοί στις Βρυξέλλες μας θέλουν για να μην χάσουν την δύναμη που έχουν. Αμέσως δεν μπορεί φυσικά κανένας να φύγει, θα ήταν καταστροφικό, αλλά να μας δώσουν δύο χρόνια και να μας δώσουν και λεφτά, μπορούμε να φύγουμε. Γυρίζοντας στην εθνική παραγωγή, βάζοντας τα φουγάρα και τα χωράφια να δουλέψουν θα έχουμε την αυτάρκεια. Αν τα είχαμε κάνει το 2010 θα ήμασταν τώρα καλά. Τα Πανεπιστήμια, οι Τέχνες, όλα είναι στα χέρια της αριστεράς. Το αστείο είναι ότι όλοι οι καθηγητές και οι φοιτητές στην Αμερική είναι όλοι αριστεροί, αλλά όταν γίνονται 22 γίνονται καπιταλιστές. Τους κάνουν 4 χρόνια πλύση εγκεφάλου. Αν δεν είχε τον εβραίο, η Αμερική θα ήταν μεγάλο κράτος.

- Είστε στενοί φίλοι με την Βασιλική οικογένεια και τον τέως Βασιλιά. Η τάση του είναι από τότε που έφυγε από την Ελλάδα να μην εμπλέκεται στην ελληνική πολιτική. Πιστεύετε ότι η ελληνική μοναρχία θα μπορούσε παίξει ένα ρόλο στο να επαναφέρει την καλή φήμη της χώρας και να την αποκαταστήσει διεθνώς;

- Ο Βασιλιάς έχει πολλούς συμβούλους που μπορεί να μην τον συμβουλεύουν θετικά, αλλά συνεχίζει να τους ακούει. Εγώ προσωπικώς πιστεύω ότι ο Νικόλαος θα μπορούσε να παίξει κάποιο ρόλο, όπως και ο Παύλος που είναι κοινωνικά πρόσωπα. Θα έπρεπε να έρθουν και να κάνουν και φιλανθρωπίες. Δεν χρειάζεται να μπλέξει με τα κόμματα αλλά να εμπλακεί στο τι Ελλάδα θα έπρεπε να κάνει. Πιστεύω ότι ο Βασιλιάς δεν το κάνει και λόγω ηλικίας, καθώς τώρα είναι 75. Πιστεύω ότι αυτό θα μπορούσε να το κάνει ο Νικόλαος. Μιλάει και πολύ καλά ελληνικά.

- Πιστεύετε μήπως πως απλά δεν ενδιαφέρονται;

- Όχι, ενδιαφέρονται, αλλά ξέρετε του έχουν προσάψει τόσα πολλά που είναι δύσκολο. Εγώ του είχα πει, όταν ήταν ο Μητσοτάκης στα πράγματα να γυρίσει πίσω αλλά έχει μείνει μακριά για περίπου 50 χρόνια και έχει αποθαρρυνθεί και λόγω αυτού. Η Σοφία είναι επίσης πολύ καλή αλλά τους φέρθηκε πολύ άσχημα και ο Τύπος. Το σημαντικό είναι τώρα να βγάλει η Χρυσή Αυγή πολλούς βουλευτές και να βαστήξουμε τους νέους.

- Πώς παρακολουθήσατε την περιπέτεια της Χρυσής Αυγής; Τι εντύπωση έχετε για όλα αυτά;

- Μόλις διαβάζω για την Χρυσή Αυγή θυμώνω γιατί λένε όλο ψέμματα. Λένε ότι είναι νεοναζί. Εγώ ρωτάω πάντα, σ’ αρέσει όπως είναι η Ευρώπη τώρα; Και όλοι λένε όχι. Η Χρυσή Αυγή αποτελείται από Έλληνες φτωχούς που δεν θέλουν να γίνει πορνείο η Ευρώπη. Ο Λεπέν επίσης πολέμησε στην Αλγερία και δεν ήρθε με λεφτά έτοιμα. Η Ευρώπη κάποια στιγμή θα αλλάξει πρόσωπα και θα κατοικείται από άλλους λαούς. Η Αφρική θα ανέβει πάνω και θα διεκδικήσει, ενώ η Ευρώπη θα είναι αδύναμη και θα παραδοθεί. Αυτό γίνεται, κι εμείς δεν κάνουμε τίποτα. Μετά θα γράφουν γιατί η Ελλάδα τότε κοιμόταν. Η Λέσβος έχει γεμίσει μετανάστες. Όλοι αυτοί θέλουν να ανέβουν στον Βορρά και η Γαλλία με την Αγγλία δεν κάνουν τίποτα. Εγώ θα ήθελα να βγει ο Λεπέν δεύτερο κόμμα. Δεν έχω δει κανένα Γάλλο που να δουλεύει και να μην είναι με το Front National. Έχει γεμίσει όλη η Ευρώπη σε βαθμό που δεν μπορείς να περπατήσεις. Στην αρχή τους λυπάσαι, αλλά μόλις τους βλέπεις τι αποφασιστικότητα έχουν, νομίζουν ότι όλα είναι δικά τους.

Ξέρετε την ιστορία με το πόδι του Φιλοκτήτη Ο Νεοπτόλεμος είναι η Ελλάς όπως ήταν, ήταν ο γιός του Αχιλλέα. Καθαρός, με κουράγιο, ειλικρινής. Μιλούσε με σεβασμό για την θρησκεία, για τους γέρους. Και το φίδι, το βρωμερό πόδι είναι οι Βρυξέλλες που μυρίζει. Ο Οδυσσέας είναι ο ελληνικός λαός γιατί είμαστε έξυπνοι αλλά ο Οδυσσέας που ήταν τόσο έξυπνος έφαγε δέκα χρόνια να γυρίσει. Και πήγε να του κλέψει το τόξο του Φιλοκτήτη, που ήταν το τόξο του Ηρακλή. Αντί να πάει να του πει την αλήθεια, γιατί ο Φιλοκτήτης ήταν όπως οι Έλληνες. Όλοι φταίνε εκτός απ’ αυτόν. Αφού σε δάγκασε το φίδι, δεν μπορούμε να σε πάρουμε Ήμουν στου L εχθές και γελούσαμε και ήξερε την ιστορία, μιλάει ελληνικά. Του έλεγα αφού δεν ξέρεις τίποτα για την πολιτική, πώς ξέρεις τον Φιλοκτήτη; Να, μου είπε τον μαθαίνω στον γιο μου.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών