Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 03, 2015

Οι λαθρομετανάστες διαλύουν τη Μυτιλήνη και τις υποδομές.. Κραυγή αγωνία των κατοίκων που θα στείλουν το μήνυμα στις εκλογές - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μόνη ελπίδα για να απεγκλωβιστούν από αυτή την κατάσταση οι Έλληνες και να νιώσουν ξανά κυρίαρχοι και όχι ως σκλάβοι και σε πολιορκία θα πρέπει να ψηφίσουν το μοναδικό λαϊκό και Εθνικό κόμμα που θα τους εξασφαλίσει την ομαλή διαβίωση στην πατρίδα τους. Τη Χρυσή Αυγή.

Και πάλι χάος ξυλοδαρμοί και κλείσιμο των δρόμων στη Μυτιλήνη με τους αλλοδαπούς εποίκους να έχουν μετατρέψει το νησί σε πεδίο μαχών και να τρομοκρατούν τους πολίτες και τους ολιστούς αστυνομικούς που αδυνατούν να ελέγξουν την κατάσταση.

Δείτε το βίντεο...



Με μία σκληρή ανακοίνωση ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Μυτιλήνης Σωτήρης Ζαμτράκης, δίνει με τον πιο γλαφυρό τρόπο την εικόνα του λιμανιού της Μυτιλήνης το οποίο όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «τελεί υπό πλήρη κατάληψη, καταστράφηκε ολοσχερώς, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί πλέον για το επιβατικό κοινό και ζητά να κηρυχθεί ο Νομός Λέσβου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης».

Διαβάστε την ανακοίνωση – καταπέλτη του κ. Ζαμτράκη στο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών