Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 03, 2015

ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΠΛΟΙΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟΣΗ ΠΡΕΜΟΥΡΑ;

Γράφει ο Αντίοχος

Τρίτο πλοίο για την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη μεταφορά των λαθρομεταναστών από τα νησιά βάζει η υπηρεσιακή κυβέρνηση! Όπως ανακοίνωσε ο υπηρεσιακός υπουργός Ζώης, στην πρώτη άτυπη συνάντηση που είχε με τους ναυτιλιακούς συντάκτες, εκτός από τα δύο πλοία («Ελευθέριος Βενιζέλος» και «Terra Jet») που μεταφέρουν καθημερινά χιλιάδες λαθρομετανάστες στον Πειραιά, τις επόμενες μέρες θα δρομολογηθεί ένα ακόμα επιβατηγό πλοίο, το «Κρήτη Ι» της ΑΝΕΚ, το οποίο έρχεται από την Ουκρανία.

Γιατί τόση πρεμούρα; Γιατί το κάνουν τώρα και δεν το ’καναν και πριν; Είναι προφανές: λόγω της αποθεωτικής...
υποδοχής κλιμακίου βουλευτών της Χρυσής Αυγής που επισκέφθηκε την Κω (Κασιδιάρη, Παναγιώταρου και Μίχου), που δείχνει ότι η Χρυσή Αυγή θα σαρώσει στα νησιά! Αυτό θέλουν να αποφύγουν τα λαμόγια του… συνταγματικού τόξου, κι όχι ότι τους έπιασε ο πόνος για τα βάσανα των νησιωτών!

(ΥΓ): Αν κλιμάκιο βουλευτών της Χρυσής Αυγής κάνει κι άλλη επίσκεψη σε λαθρομεταναστευτοκρατούμενο νησί, θα μπει και… τέταρτο, και πέμπτο και έκτο βαπόρι κι όσα χρειαστούν! Αυτά κάνει ο φόβος της Χρυσής Αυγής κι ας φροντίσουν οι νησιώτες στις εκλογές να τον κάνουν αυτό το φόβο… μόνιμο στους πολιτικάντηδες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών