Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 13, 2015

Σαρώνει η Χρυσή Αυγή στη δημοσκόπηση του Καθηγητή Πανά - Διψήφιο ποσοστό στην Κ. Μακεδονία, Τρίτο κόμμα στην Κρήτη!


Σαρώνει η Χρυσή Αυγή στη δημοσκόπηση του Καθηγητή Πανά - Διψήφιο ποσοστό στην Κ. Μακεδονία, Τρίτο κόμμα στην Κρήτη!

Στη δημοσιότητα βγήκαν κομμάτια της μεγάλης δημοσκόπησης του καθηγητή Πανά για την εφημερίδα «Μακελειό». Στα στοιχεία αυτά για πρώτη φορά αποτυπώνεται ορθώς η νέα τροπή που έχει πάρει το πολιτικό σκηνικό, όσον αφορά τουλάχιστον την Χρυσή Αυγή και την εκρηκτική της άνοδο. Συγκεκριμένα βγήκαν τα στοιχεία που αφορούν την Κεντρική Μακεδονία, μία περιοχή παραδοσιακά «γαλάζια», και....
την Κρήτη, μία περιοχή παραδοσιακά «πράσινη».

Στην Κεντρική Μακεδονία, η ΝΔ συνεχίζει να κρατάει τα ηνία, όπως και στις εκλογές του Ιανουαρίου, έχοντας όμως υποστεί καθίζηση. Η Χρυσή Αυγή από την άλλη καταγράφει διψήφιο ποσοστό στην περιοχή. Συγκεκριμένα άνευ αναγωγής επί των εγκύρων, η Χρυσή Αυγή παίρνει 9,3% καταγράφοντας «διπλό σκορ» με τον τέταρτο.
Στην Κρήτη, στην οποία η Χρυσή Αυγή είχε καταγράψει τα χαμηλότερα ποσοστά πανελληνίως, αυτή η εικόνα δείχνει να έχει αλλάξει, μιας και οι Κρήτες δείχνουν να θυμούνται το ένδοξο παρελθόν τους, ξυπνώντας από την ραστώνη στην οποία τους είχαν ρίξει τα καθεστωτικά λαμόγια. Έτσι η Χρυσή Αυγή φαίνεται να καταλαμβάνει την τρίτη θέση με ποσοστό 5,4%, που φτάνει το 6% με την πρέπουσα αναγωγή.

Αυτό δείχνει ότι η Χρυσή Αυγή καταγράφει αλματώδη άνοδο σε ολόκληρη την Ελλάδα, όντας αναμφισβήτητα η τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, με μεγάλη διαφορά από τον ασθμαίνοντα τέταρτο.
Με δεδομένο ότι τα δύο πρώτα κόμματα θα συμπράξουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αυτό καθιστά την Χρυσή Αυγή Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών