Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 13, 2015

Η Νίκαια και ο Κορυδαλλός ανήκουν στους Εθνικιστές.. Μεγαλειώδης δράση της Χρυσής Αυγής στις πολύπαθες περιοχές της Β' Πειραιά


Δυναμική δράση της Τ.Ο. Πειραιώς σε Κορυδαλλό και Νίκαια - Ο Αγώνας δεν σταματάει ποτέ!

Το Σάββατο 12-09-15 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία δράση της Τ.Ο. Πειραιώς μαζί με κλιμάκιο Συναγωνιστών από την Τ.Ο. Περάματος, στον Κορυδαλλό και στην Νίκαια.
Στον δρόμο προς τις κρίσιμες εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου, οι Έλληνες Εθνικιστές έχοντας περάσει στην πρώτη γραμμή αντίστασης, δίνουν πάντα το παρόν σε κάθε δράση του Λαϊκού Συνδέσμου, μέχρι να ανατείλει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού στην καρδιά όλων των συμπατριωτών μας. Εκατοντάδες εφημερίδες και....
φυλλάδια με το εθνικό μας σχέδιο μοιράστηκαν στους πολύπαθους πολίτες των εν λόγω περιοχών της Β' Πειραιώς, οι οποίοι για ακόμα μία φορά έσπευσαν να λάβουν με ενθουσιασμό το υλικό της ενημερωτικής μας δράσης.

Αρκετοί μας ρώτησαν το εξής: «γιατί δεν σας βλέπουμε στα πάνελ των πολιτικών εκπομπών και στα παράθυρα των ειδήσεων;» Η απάντηση μας παραμένει πάντα η ίδια: «Είναι απολύτως φυσιολογικό, ένα σάπιο πολιτικό κατεστημένο να τρέμει την φωνή της αλήθειας, καθώς είναι ο προάγγελος της κάθαρσης. Βρισκόμαστε λοιπόν εδώ, στην καρδιά της Ελληνικής κοινωνίας. Όντας ο μόνος καθαρός και αγνός πολιτικός φορέας του τόπου, είμαστε αυτόματα οι μόνοι που έχουμε το δικαίωμα να σας κοιτάμε κατάματα και να σας στέλνουμε το μήνυμα της Εθνικής Αφύπνισης και της Νίκης.»
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ! ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ:

 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών