Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 27, 2015

Παραδοχή από το καθεστώς: Η Χρυσή Αυγή έχει τη μεγαλύτερη συσπείρωση και εκπροσωπεί τη νεολαία και την παραγωγική τάξη της χώρας!

Γράφει ο Αινείας

Μια εβδομάδα μετά τις εκλογές και έρχονται στην επιφάνεια σιγά, σιγά τα ευρήματα των δημοσκόπων σχετικά με το προφίλ των ψηφοφόρων και των πολιτικών επιλογών τους κατά τις εθνικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Ξεκινώντας με τον skai.gr και τα ευρήματα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας σχετικά με τις συσπειρώσεις των κομμάτων που συμμετείχαν στις εκλογές εντοπίζεται το εξωπραγματικό για τα σημερινά δεδομένα ποσοστό του 87%! συσπείρωσης της Χρυσής Αυγής, με το ΚΚΕ, που παραδοσιακά παρουσιάζει υψηλά ποσοστά συσπείρωσης, να βρίσκεται στο 80%. Στο ασύλληπτο αυτό νούμερο έρχεται να....
προστεθεί και το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή άντλησε ψηφοφόρους από όλα τα κόμματα και κυρίως από τους Αν.Ελ., το ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά τη ΝΔ.

Συνεχίζοντας τη σταχυολόγηση των δεδομένων φθάνουμε και στο "Βήμα της Κυριακής", όπου έρευνα της Kapa Research παρουσιάζει τα εξής δεδομένα.
Α. Η Χρυσή Αυγή στις παραγωγικές τάξεις της χώρας (Αγρότες, Ελ. Επαγγελματίες, Ιδιώτες κτλ) καταγράφει διψήφια ποσοστά.
 Β. Η νεολαία και γενικά οι νέοι έως 35 ετών ψήφισαν μαζικά Χρυσή Αυγή σε ποσοστά κοντά στο 10%!

Στα παραπάνω αξίζει να προστεθεί ότι όπως είναι ήδη γνωστό στου ανέργους η Χρυσή Αυγή καταγράφεται ως πρώτο κόμμα, με μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη "Λαϊκή Ενότητα".

Σωρευτικά από τα παραπάνω γίνεται αντιληπτό ότι η Χρυσή Αυγή υπήρξε η μοναδική ελπίδα για τις πραγματικές παραγωγικές, λαϊκές τάξεις της χώρας και σε αυτές τις εκογές. Ενώ το γεγονός ότι αποτελεί την επιλογή της νεολαίας, που εκ φύσεως είναι η κινησιουργός δύναμη για κάθε Έθνος βρισκόμαστε νομοτελειακά σε μια... μελλοντική επικράτηση του Εθνικιστικού Κινήματος, που μέρα με τη μέρα θα πλησιάζει και θα δυναμώνει.

Η Χρυσή Αυγή αποδεδειγμένα πια έχει τους πιο πιστούς, ιδεολόγους, παραγωγικούς και μαχητικούς Έλληνες στο πλευρό της.
Για αυτό και δεν υπάρχει ΠΟΤΕ περίπτωση να χάσει αυτό τον Αγώνα που δίνει εναντίον Όλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών