Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 27, 2015

Της.....Συγγρού γίνεται στη Νέα Δημοκρατία...Ο Τζιτζικώστας ο "Χαζοβιόλης" - όπως αποκαλείται από τους 'σαμαρικούς' - υποψήφιος για Πρόεδρος της ΝΔ

tzitzikostas-2_aftodioikisi
Γράφει ο Αντίοχος

Την υποψηφιότητά του για την αρχηγία της νουδούλας ανακοίνωσε μέσω… Facebook (για να κάνει τη… διαφορά) ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.
Όπως λένε οι… κακές οι γλώσσες, ο λεγάμενος είναι ο άσσος στο μανίκι του Βούδα της Ραφήνας και των «καραμανλικών» κι όπως φαίνεται θα είναι ο διάδοχος του Βαγγέλα.
Λίγο πριν ανακοινώσει την υποψηφιότητά του –κι αφού είχαν κυκλοφορήσει οι σχετικές φήμες που την προανήγγειλαν-, οι διαδικτυακοί σαμαρόφρονες του επιτέθηκαν μανιασμένα, αρχικά φωτογραφίζοντάς τον:    
«Στη Συγγρού βάλθηκαν να.....
αναζητήσουν τον… αντι – Τσίπρα, τον «γαλάζιο» 40άρη που θα αντιπαρατεθεί στον πρωθυπουργό διότι κάποιοι σύμβουλοι τους είπαν ότι μόνο ένας νέος θα μπορέσει να το κάνει. Ακόμη κι αν είναι ηλίθιος, λαμόγιο ή χαζοβιόλης αρκεί να είναι 40, να μοιάζει στον Αλέξη, να λέει τα ίδια ψέματα και θα είναι ικανός για αρχηγός της ΝΔ. Θέλεις αγόρι μου την αρχηγία της ΝΔ; Για κάτσε κοίτα τι έχεις κάνει στη ζωή σου, τι μπορείς να κάνεις και με ποιο τρόπο θα υπηρετήσεις την πατρίδα αν κληθείς να το κάνεις; Είσαι ικανός ή νομίζεις ότι στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας η μετριότητά σου θα μπορέσει να επικρατήσει;».
Στη συνέχεια δε, κατονομάζοντάς τον:
«Από την άλλη λέει το ρεπορτάζ ότι… κατέβηκε ο Τζιτζικώστας από τη Θεσσαλονίκη και έχει επαφές στην Αθήνα. Λες και κατέβηκε ο… Πάπας της Ρώμης και όλοι οι νεοδημοκράτες τρέχουν να τον υποδεχθούν και να βγάλουν μαζί του σέλφι. Ρεπορτάζ επί ρεπορτάζ ότι ο Τζίτζι το σκέφτεται για την αρχηγία μόνο που υπάρχει ένα προβληματάκι. Μέχρι το 2019 δεν μπορεί να βάλει υποψηφιότητα για βουλευτής, λόγω του ότι είναι περιφερειάρχης. Και τότε τι θα κάνει στη ΝΔ; Θα είναι αρχηγός αλλά δεν θα μπορεί να μπει στη Βουλή; Γελοία πράγματα».
Συμπέρασμα: Η διάσπαση της νουδούλας είναι προ των πυλών! Και όπως φαίνεται, θα την προκαλέσουν οι σαμαρο-μυκονοβοριδο-μπουμπούκοι!
(ΥΓ): Πράγματι υπάρχει αυτό το πρόβλημα με τον Τζιτζικώστα, που ως περιφερειάρχης δε μπορεί να βάλει υποψήφιος για βουλευτής μέχρι το 2019. Αλλά, σιγά το πρόβλημα! Σε συνεννόηση με τον mister Tsipra και με τις ψήφους όλου του… συνταγματικού τόξου, θα αλλάξουν το νόμο και θα μπορεί… Έτσι δε γίνεται πάντα στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών