Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 24, 2015

Ποιός είναι ο μοναδικός τρόπος να σωθεί το κέντρο των Αθηνών;

Γράφει ο Αντίοχος

Διαβάζουμε στην «Καθημερινή»:
Εκατοντάδες πρόσφυγες στην πλατεία Βικτωρίας. Την ώρα  που οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης συνεδριάζουν στις Βρυξέλλες για το προσφυγικό, εκατοντάδες πρόσφυγες βρίσκονται αυτή την  ώρα στο κέντρο την Αθήνας και συγκεκριμένα στην πλατεία Βικτωρίας καθώς από το πρωί δύο δρομολόγια  πλοίων μετέφεραν πάνω από 3.500 άτομα από τα νησιά. Λόγω του μεγάλου αριθμού των προσφύγων η πλατεία γέμισε σκουπίδια που προκαλούν έντονη δυσοσμία. Στους γύρω δρόμους υπάρχει έντονη κινητικότητα…”.

Ασφαλής πρόβλεψη: αυτή θα είναι στο εξής η καθημερινότητα των Ελλήνων του κέντρου των Αθηνών! Κι αυτή την καθημερινότητα, τη διάλεξε το 93%, που δεν ψήφισε Χρυσή Αυγή!

Τι θα γινόταν αν η Χρυσή Αυγή αντί για 7% είχε πάρει 17%; Ότι έγινε...
μετά τις εκλογές του Ιουνίου 2012. Η τότε συγκυβέρνηση έσπευσε να «μαζέψει» κάπως τα πράγματα στο κέντρο των Αθηνών και ως έναν βαθμό το πέτυχε. Όχι γιατί την έπιασε ο πόνος για το δράμα που βίωναν οι Έλληνες, αλλά υπό τον φόβο της Χρυσής Αυγής!

Κι όταν λέω «φόβο», δεν εννοώ τα ανύπαρκτα «Τάγματα Εφόδου», αλλά ότι η τότε συγκυβέρνηση είχε τρομοκρατηθεί από την δυναμική της Χρυσής Αυγής και έτρεμε μεγάλη αύξηση των ποσοστών της, στην επομένη εκλογική αναμέτρηση. Ενώ τώρα που πέρασε ο φόβος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών