Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 24, 2015

Το χρονικό της πρώτης παράστασης του θίασου της συγκυβέρνησης Σανέλ


Το χρονικό της πρώτης παράστασης του θίασου της συγκυβέρνησης Σανέλ

Για 12 ώρες μόνο υπουργός ο Δημήτρης Καμμένος - Τον έφαγαν τα.... social media
Άρον – άρον ο Καμμένος πήρε πίσω την υπουργοποίηση του άλλου του Καμμένου εξαιτίας κάποιων σχολίων που κρίθηκαν ως αντισημιτικά από το ΚΙΣ. Στην αρχή βεβαίως γκρίνιαξαν οι γνωστοί φιλοσιωνιστές και ανθέλληνες συριζαίοι, αλλά στην συνέχεια είχαμε τον γνωστό τραγέλαφο των ΑΝΕΛ.
Καταρχάς βγήκε ο ίδιος ο Δημήτρης Καμμένος και πήρε πίσω όλα τα σχόλιά του, λέγοντας ότι δήθεν του «χάκαραν» το προφίλ, το οποίο επίσης δήθεν διαχειρίζονταν 15 (!) άτομα. Στη συνέχεια και υπό το βάρος της γκρίνιας που...
επεκτεινόταν ακόμα και μέσα στο κόμμα του, με την Χρυσοβελώνη να πρωτοστατεί και τον «πρόεδρο» να ετοιμάζει ελικόπτερο για να κάνει μια βόλτα να... ηρεμήσει, ο Δ. Καμμένος παραιτήθηκε από τη θέση του, υπακούοντας τα κελεύσματα των σιωνιστών.
Οι δυσαρεστημένοι από τη μή υπουργοποίηση τους (Χρυσοβελώνη, Ξουλίδου) πραγματικά ξεσάλωσαν αποδεικνύοντας ότι το σύνολο του κόμματός τους ενδιαφέρεται μονάχα για τις υπουργικές καρέκλες και τα προνόμια. Το υπόλοιπο κόμμα και ιδιαιτέρως ο πρόεδρος Καμμένος απέδειξαν ότι δεν προτίθεται να υπογράψει ό,τι του πουν οι διεθνείς επικυρίαρχοι, αρκεί να παραμείνει καβάλα στο... ελικόπτερο.
Η κυβέρνηση ακόμα και σε αυτό το ελάσσον περιστατικό αποδεικνύει προς όλους τους Έλληνες ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις πιέσεις των ξένων και θα υπακούσει σε ό,τι πουν οι διεθνείς τοκογλύφοι. Αν δεν μπορούν να

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών