Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 15, 2015

DEBATE: ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ

tsipras_meimarakhs_debate
Γράφει ο Αντίοχος

Με την αποψινή τηλεμαχία, διαλύθηκαν ακόμα και οι τελευταίες αμφιβολίες –από τους πάρα πολύ δύσπιστους- ότι επίκειται «μεγάλη συγκυβέρνηση» διεκπεραίωσης του νέου αριστερού Μνημονίου, ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ και λοιπών προθύμων.
Οι δύο «μονομάχοι» -όπως εμφανίζονται για την ανάγκη της πόλωσης, που συμφέρει και τους δυο- δεν μπαίνουν καν στον κόπο να κρύψουν την… πολιτική έλξη που νιώθουν ο ένας για τον άλλον. Χαμογελάκια, φιλοφροσύνες, αστειάκια –για μεγάλα παιδάκια- και… πολιτικός πολιτισμός υψηλότατου επιπέδου, χαρακτηρίζουν την....
ξινή σούπα που βλέπουμε και τίποτα δε φαίνεται ικανό να τη διαταράξει. Βέβαια, που και που γίνονται και μερικές κοκορομαχίες –περί όνου σκιάς- για να τσιμπάνε και τα εναπομείναντα… πελατάκια, αλλά πάντα με το χαμόγελο στα χείλη.
Και βέβαια, δε θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, γιατί ουσιαστικές πολιτικές διαφορές μεταξύ των δύο «μονομάχων» δεν υπάρχουν – και δεν υπάρχουν γιατί τους ενώνει το Μνημόνιο. «Το παιχνίδι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο» – που λέει και το τραγούδι- και η «μεγάλη συγκυβέρνηση» -το «ταγκό για δύο», όπως την αποκαλεί συνθηματικά ο… σέξι Βαγγέλας-  κανονισμένη απ’ αυτούς  που επέτρεψαν στον mister Tsipra να παραιτηθεί και να προκηρύξει εκλογές! Τους πραγματικούς αφέντες της χώρας, τους διεθνείς τοκογλύφους!
(ΥΓ): Χρυσή Αυγή, η μόνη εθνική επιλογή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών