Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 15, 2015

Ο ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ

xrysh-aygh_imia
Ο πολιτισμός των Ελλήνων λατρεύει το ύψιστο προσδιορισμένο ιδανικό, την πατρίδα και το ύψιστο απροσδιόριστο ιδανικό, την θεότητα. Στο κέντρο δε του ενδιαφέροντος του έρωτα προς τις αξίες είναι ο άνθρωπος, ως ξεχωριστή ατομική ύπαρξη. Διότι ο έρως προς τις αξίες είναι ο όρος για την ανύψωση του ανθρώπου…
«Ο Julius Evola μίλησε για τον μικρό και τον μεγάλο ιερό πόλεμο. Ο Μικρός Ιερός πόλεμος είναι ο εξωτερικός, η μάχη με...
τον εξωτερικό κόσμο και ο αγώνας μας για επιβολή στην ύλη, που όμως, δεν είναι τόσο σημαντικός όσο ο μεγάλος, διότι ο Μεγάλος Ιερός πόλεμος είναι ο εσωτερικός, η σκληρή και ανηλεής μάχη ενάντια στον εαυτό μας, η μάχη στις κατώτερες χθόνιες δυνάμεις που μας παρασύρουν στα ζωώδη ένστικτα.»
Η ζωή μας ολόκληρη από την στιγμή που γεννιόμαστε μέχρι την ώρα που πεθαίνουμε είναι μια συνεχής, εκπλήρωση δικαιωμάτων και υποχρεώσεων. Στο κάθε βήμα μας, στην κάθε ενέργεια μας, στην κάθε σκέψη μας, παρουσιάζεται σχεδόν πάντα η εκπλήρωση ενός καθήκοντος. Η διαρκής προσήλωση προς το καθήκον είναι αυτή που σχηματίζει λοιπόν το μετρό βάσει του οποίου κρίνονται και σταθμίζονται οι ανώτεροι και ακέραιοι χαρακτήρες.
Κατά αυτόν τον τρόπο η πολεμική αντίληψη της ζωής φέρνει στην επιφάνεια κάθε τι ευγενές και έντιμο που υπάρχει σε έναν άνθρωπο. Για μας τους Εθνικιστές, η ανιδιοτελής και συνεχής αγάπη για τις άξιες, τα ιδανικά και τους συντρόφους μας, είναι αυτά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε από τις μάζες των προοδευτικών κοπαδιών. Ως Έλληνες εθνικιστές υπερασπιζόμαστε την πατρίδα με περηφάνια. Αγωνιζόμαστε για τα πιστεύω μας και για αυτά που αγαπάμε.!! Αυτό δεν είναι ρατσισμός..Είναι εθνική συνείδηση…!
Έλληνες ΠΥΚΝΩΣΤΕ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΑΣ, τις γραμμές του εθνικιστικού κινήματος Χρυσή Αυγή. Αγωνιστείτε για την πατρίδα. Αντισταθείτε στα σχέδια τους και μην αφήσετε την πατρίδα να χαθεί. Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ νιώστε το Αίμα τον ένδοξων προγόνων να ρέει στις φλέβες μας. Είμαστε το μέλλον που έρχεται, όχι μόνο για να μείνει, μα για να κατακτήσει όσα του ανήκουν.
Ζήτω η νίκη…
 Κικίδης Ιωάννης Τ.Ο. Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών