Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 26, 2015

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΝΕΙ… OUTING: ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΕΠΟΝΙΤΕΣ!

kanalarxes
Γράφει ο Αντίοχος

Σήμερα φίλοι αναγνώστες θα… πρωτοτυπήσουμε και θα σας παρουσιάσουμε ένα αποκαλυπτικότατο κείμενο ιστοσελίδας αριστεριστών, με το οποίο συμφωνάμε 100%!!!
Πρόκειται για ένα άρθρο υπό τον τίτλο «Η πολιτική διαδρομή του «γενίτσαρου» Χρύσανθου Λαζαρίδη», που σχολιάζει πως ο πρώην κομμουνιστής Λαζαρίδης, είναι αυτός που προωθεί την υποψηφιότητα Βορίδη για την αρχηγία της νουδούλας – με εντολή Σαμαρά. Αυτό είναι γνωστό βεβαίως στους «παροικούντες την Ιερουσαλήμ», αλλά το πιο ενδιαφέρον κομμάτι του άρθρου είναι στο τέλος, όταν επεκτείνεται και στους υπολοίπους πρώην (αυτό είναι υπό συζήτηση…) κομμουνιστές, που σήμερα είναι διαπλεκόμενοι ολιγάρχες των ΜΜΕ. Θαυμάστε τους:
«Πέφτει απ’ τα σύννεφα σήμερα κάθε νεαρός αριστερός όταν μαθαίνει ότι....
μερικοί από τους κορυφαίους παράγοντες της δημόσιας ζωής έχουν αριστερή προέλευση. Και μόνο στον κρίσιμο χώρο των ΜΜΕ είναι εκπληκτική αναλογία στελεχών προερχομένων από τα κόμματα της Αριστεράς. Θυμηθείτε ότι και οι πέντε ιδρυτικοί «βαρόνοι του MEGA (Μπόμπολας  Λαμπράκης  Τεγόπουλος Βαρδινογιάννης) ήσαν στα εφηβικά τους χρόνια ΕΠΟΝίτες. Έβγαζαν χωνί, έβαφαν τοίχους έτρεχαν στις διαδηλώσεις.
ΕΠΟΝίτης υπήρξε και ο Αριστείδης Αλαφούζος, αριστερός και ο Μίνως Κυριακού και ο Σωκράτης Κόκκαλης και ο Άρης Βουδούρης και ο Γιώργος Κουρής. Ολόκληρο το Σύστημα των MEDIA κυριαρχήθηκε μεταπολιτευτικά από πρώην στελέχη της Αριστεράς…».
(ΥΓ): Ελλάς, η τελευταία κομμουνιστική –αλλά με καπιταλιστική οικονομία- χώρα της Ευρώπης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών