Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 11, 2015

ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ… 21 ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ. ΟΙ ΦΡΑΓΚΑΤΟΙ «ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ» ΚΑΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ» ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ;

lathro_germania
Γράφει ο Αντίοχος 

Μετά τον «κύριο Παναγιώτη» (αγνώστων λοιπών στοιχείων…), που σύμφωνα με τα ΜΜΕ πήγε στο κλειστό του Γαλατσίου και έδωσε την 400σίων ευρώ σύνταξή του στα προσφυγάκια, πληροφορούμεθα για μια ακόμα υπόθεση ενεργού «συμπαράστασης» και «αλληλεγγύης» -παράδειγμα προς μίμηση για τους υπολοίπους Έλληνες. Αυτή τη φορά από ένα νεαρό ζευγάρι στο Μανταμάδο της Λέσβου.
Αν και σ’ αυτή την περίπτωση –όπως και του «κυρίου Παναγιώτη», αγνώστων λοιπών στοιχείων- το «αλληλέγγυο» ζευγάρι επιθυμεί να....
διατηρήσει την ανωνυμία του, κάποιος ονόματι Νεκτάριος Παρασκευαΐδης, ο οποίος δηλώνει φίλος τους, περιέγραψε στα πρόθυμα ΜΜΕ το συμβάν, για να «ταρακουνήσει την τοπική κοινωνία», όπως είπε. Ιδού:
«Κατά τις 12.00 την Τρίτη το βράδυ το συγκεκριμένο ζευγάρι βρήκε στον δρόμο 6-7 οικογένειες προσφύγων με τα παιδιά τους – 21 στο σύνολό τους και ηλικίας από δύο-τριών μηνών έως και 14-15 ετών. Η εικόνα εξαθλίωσης που αντίκρισαν τους ώθησε να τους προσκαλέσουν στο σπίτι τους. Το ίδιο βράδυ δεν κατάφεραν να ανταλλάξουν κουβέντα. Ήταν τόσο εξουθενωμένοι -κυρίως τα μικρά παιδιά- που αποκοιμήθηκαν αμέσως. Αυτό όμως που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι η επόμενη μέρα. Ξεκούραστοι, έχοντας πάρει όλοι, σαν οικογένεια, πρωινό, οι πρόσφυγες ευχαριστούσαν το ζευγάρι για τη βοήθεια με συνοδεία τα γέλια και τις αγκαλιές από τα παιδιά».
Εμείς με τη σειρά μας, θ’ αφήσουμε στην άκρη τις… θεωρίες συνωμοσίας (ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με μια αμερικάνικου τύπου προπαγανδιστική εκστρατεία κατασκευής ειδήσεων, για να δημιουργηθεί συμπάθεια στους εξ’ Ανατολών απρόσκλητους επισκέπτες μας – κάτι που ενισχύει η ανωνυμία των ευεργετών «αλληλέγγυων»), θ’ αφήσουμε στην άκρη ακόμα και την κοινή λογική που λέει ότι είναι φύσει αδύνατον 21 φιλοξενούμενοι να χωρέσουν στο σπίτι ενός ζευγαριού, εκτός κι αν πρόκειται για… πύργο Άγγλων λόρδων, και θα συγχαρούμε το «αλληλέγγυο» ζευγάρι.
Όμως, εδώ δημιουργείται… προηγούμενο, καθώς, εφόσον ένα απλό ζευγαράκι μιας κωμόπολης της Λέσβου μπόρεσε να φιλοξενήσει –έστω και για ένα βράδυ- στο σπίτι του 21 άτομα, φανταστείτε πόσους μπορούν να φιλοξενήσουν στις βιλάρες τους οι φραγκάτοι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» (υπουργοί, βουλευτές, ολιγάρχες του πλούτου, μεγαλοδημοσιογράφοι και δε συμμαζεύεται…). Ίσαμε εκατό νοματαίους ο καθένας! Ας το πράξουν, λοιπόν, και μετά τα ξαναλέμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών