Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 11, 2015

Ύψωσαν την σημαία της άνευ όρων παράδοσης: Έτοιμα τα hot spots υποδοχής εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών


Ύψωσαν την σημαία της άνευ όρων παράδοσης: Έτοιμα τα hot spots υποδοχής εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών

Το όραμά τους για τον αφελληνισμό της Πατρίδας μας και την αντικατάστασή των Ελλήνων με αλλόφυλους αποκάλυψαν στην συνάντησή τους ο Ευρωπαίος επίτροπος λαθρομετανάστευσης Αβραμόπουλος με τον Λουξεμβούργιο προεδρεύοντα της Ε.Ε. Ζαν Άσελμπορν και τον Γιάννη Μουζάλα.
Όπως έγινε γνωστό και από την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν αποφασίστηκε η επίσπευση της "εκπλήρωσης των υποχρεώσεων της Ελλάδας" σε σχέση με το "προσφυγικό" με αντάλλαγμα την επίσπευση της χρηματοδότησης από την Ε.Ε.
Με άλλα λόγια μπαίνει σε εφαρμογή το σχέδιο της Μέρκελ για την Ελλάδα που την θέλει τζάμπα μονάδα ενεργειακής τροφοδοσίας και αποικία λαθρομεταναστών.
Τα... καθρεφτάκια και οι χάντρες για....
τους ιθαγενείς υποτακτικούς πολιτικάντηδες δεν είναι τίποτα άλλο παρά τα δεκάδες εκατομμύρια ευρωπαϊκών επιχορηγήσεων για τους λαθρομετανάστες, την ίδια ώρα που ο ελληνικός λαός βιώνει μια ιδιότυπη μνημονιακή γενοκτονία.
Όπως παραδέχτηκε και ο θιασώτης των ανοιχτών συνόρων, Μουζάλας: "Δεσμευτήκαμε ότι σε ένα μήνα θα βρίσκονται όλα τα hot spot σε λειτουργία και ζητήσαμε επίσπευση της ευρωπαϊκής γραφειοκρατίας για τη χρηματοδότηση, καθώς και επανεξέταση του θέματος των Αφγανών οι οποίοι είναι κατά 70% πρόσφυγες".
Το hot spot στη Λέσβο θα λειτουργήσει εντός 7-10 ημερών, ενώ μέσα σε ένα μήνα θα λειτουργήσουν και τα υπόλοιπα τέσσερα σε Σάμο, Χίο, Κω και Λέρο. Στη λειτουργία τους εμπλέκονται η Frontex, η ευρωπαϊκή υπηρεσία ασύλου Easo, η Europol, η Eurojust και οι ελληνικές αρχές. Στα hot spot θα καταγράφονται και θα δακτυλοσκοπούνται όσοι μπαίνουν στην Ελλάδα αλλά και θα γίνεται η επιλογή όσων θα μετεγκατασταθούν σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα.
Με τις ευλογίες των εγχώριων νεομνημονιακών ανδρείκελων άνοιξε ο δρόμος για τον πλήρη αφελληνισμό της Πατρίδας μας. Χρυσή Αυγή για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών