Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 14, 2015

Μαλλιά κουβάρια στην ψοφοδεξιά - Βαγγέλας σε Παπαμιμίκο: Είσαι μ@λκ...ς, @ρχ.. και μ...π@νο - BINTEO

Παρότι μέχρι τώρα προσπαθούσαν να κρύψουν τη φαγωμάρα που έχει πέσει, ήρθε η στιγμή της έκρηξης, που τα φανέρωσε όλα! Τα όργανα άρχισαν εχθές, με τον Βαγγέλα να μπουκάρει στη συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής και να… στολίζει με διάφορα «γαλλικά» τον γραμματέα Παπαμιμίκο και τον γενικό διευθυντή Τσιμάρα, που θύμισαν καυγά σε παλιό σκυλάδικο της Τρούμπας («αρχ...», «μαλ...», «μουν[...]πανο»), κατηγορώντας τους ότι: «Τρώνε σκοπίμως το χρόνο, για να καλύψουν τις μαϊμουδιές που ετοιμάζουν με την εταιρεία που έχουν ήδη επιλέξει για να βγάλουν λεφτά, αλλά και το αποτέλεσμα που θέλουν».

Πάντως, στη συνεδρίαση εμφανίστηκε μέτωπο των τριών άλλων υποψηφίων και αποφασίστηκε –αλλά χωρίς να υπάρχει απαρτία, γιατί εν τω μεταξύ είχαν αποχωρήσει οι προσκείμενοι στον Βαγγέλα- ενιαία συνδρομή τριών ευρώ για τα παλιά μέλη, αλλά και όσους γίνουν μέλη την ημέρα των εκλογών. Στο θέμα αυτό είχε αντίρρηση η πλευρά του Βαγγέλα, που πρότεινε συνδρομή 20 ευρώ για τα νέα μέλη, βασιζόμενη στην πληροφορία που κυκλοφορεί, ότι υπάρχει «γραμμή» στις...
μεγάλες πόλεις -που υπάρχει ανωνυμία- να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία… συριζαίοι, οι οποίοι θα ψηφίσουν τον Μπουμπούκο, για… ευνόητους λόγους.

Ωστόσο, η πλευρά Βαγγέλα υποπτεύεται επιπλέον απόπειρα νοθείας, καθώς υποστηρίζει ότι οι Παπαμιμίκος και Τσιμάρας επισκέφθηκαν την εταιρεία Singular για να της δώσουν τη δουλειά, αλλά οι υπεύθυνοι της εταιρείας αρνήθηκαν να αναλάβουν τις εκλογές, γιατί το «πακέτο» που τους προτάθηκε περιελάμβανε και νόθευση του αποτελέσματος.

Σε κάθε περίπτωση, ο Βαγγέλας –ως πρόεδρος, έστω και «μεταβατικός»- κρατάει το μαχαίρι και το πεπόνι κι έχει τη δυνατότητα ακόμα και να ματαιώσει τις εκλογές! Οπότε, μπορεί η αναμενόμενη διάσπαση-διάλυση να γίνει πιο νωρίτερα απ’ ότι την περιμένουμε!

ΥΓ: Ένας αξέχαστος διάλογος μεταξύ των δύο... θεσμών, Προέδρου της Δημοκρατίας και Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης...



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών