Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 14, 2015

Χαλάστηκαν οι αριστεριστές με το ελληνοπρεπέστατο πανό των μαθητών στα Μάλια της Κρήτης

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας
 
Στην Ελλάδα, την τελευταία ευρωπαϊκή χώρα στην Ευρώπη που κυριαρχεί ο Κομμουνισμός, αν υψώσεις την ελληνική σημαία είναι φασισμός, αν όμως λαθρομετανάστες υψώσουν την σημαία του Ισλάμ μέσα στην Αθήνα, αυτό είναι δημοκρατία.
 
Αν Έλληνες Εθνικιστές δώσουν δωρεάν τρόφιμα σε Έλληνες αυτό είναι «ρατσιστικό συσσίτιο», αν κομμουνιστές δώσουν τρόφιμα κ ρούχα σε ξένους λαθρο-εισβολλείς το αποκαλούν «αλληλεγγύη». Τους βανδαλισμούς των θολοκουλτουριάρηδων αναρχοαριστερών που κατακαίνε την Αθήνα, την αποκαλούν «επανάσταση» ενώ η παρουσία και μόνο της σημαίας της Χρυσής Αυγής θεωρείται εγκληματική ενέργεια.
Η υποκρισία έχει κ όρια.
Εδώ και 25 χρόνια που γίνονται καταλήψεις στα σχολεία, τώρα που είδαμε μαίανδρο σε ένα από αυτά, ιδού οι αντιδράσεις.
 
Δεν νομιμοποιούμε τις καταλήψεις, ούτε αλλάζει η λογική μας επειδή υπάρχει εκεί ένας μαίανδρος. Αλλά τις καταλήψεις τις δημιουργούν οι πολιτικές των υπουργών παιδείας. Και το πρόβλημα αυτή την φορά έχει να κάνει με τις ελλείψεις καθηγητών στα σχολεία. 

Μπράβο στα παιδιά που έχουν ακόμα εθνική συνείδηση! Να λυθεί τώρα το πρόβλημα της παιδείας με τις ελλείψεις σε δασκάλους και καθηγητές!
 
Στο μεταξύ, δεν είδαμε ευαισθησία στους βάνδαλους που κάθε τόσο εδώ και χρόνια κάνουν κατάληψη στην ΑΣΟΕΕ, στο Πολυτεχνείο, στη Νομική, στο Αριστοτέλειο, και στους άλλους χώρους Παιδείας που τα λυμαίνονται πρεζέμπορες, λαθρέμπορες και αναρχέμπορες, κοινοί ποινικοί της Αριστεράς! 
 
Ιδού πως παρουσιάζουν τα συστημικά μέσα, την παρουσία ενός πανό, έξω απο ένα σχολείο σε κατάληψη:...
«Ντροπή και αποτροπιασμό προκάλεσε στος κατοίκους των Μαλίων το πανό με το λογότυπο της Χρυσής Αυγής και το σύνθημα Ελλάς Ελλήνων, που «κοσμεί» την κατάληψη του Λυκείου Μαλίων.
Μάλιστα, κάποιοι επικοινώνησαν με το cretalive θορυβημένοι από το γεγονός… Σημειώθηκαν διαμαρτυρίες και τέθηκαν πολλά ερωτηματικά αναφορικά με το ποιοι και γιατί προέβησαν σε αυτήν την ενέργεια.
Το σχολείο βρίσκεται εδώ και μέρες σε κατάληψη και άγνωστο πως νεαροί ανήρτησαν το πανό, χρωματίζοντας την κατάληψη και δίνοντας ένα στίγμα που καθόλου δεν τιμά τους μαθητές αλλά και την τοπική κοινωνία, όπως αναφέρει το cretalive.gr
 
Αγαπητοί του cretalive.gr πέρα απο το πανό που γράφει «Ελλάς Ελλήνων» και τον αρχαιοελληνικό Μαίανδρο, που βλέπετε κάτι κακό; Τι σας ενοχλεί; Η Ελληνική σημαία μήπως;
Θα προτιμούσατε μήπως να υπήρχε ένα σύνθημα να λέει «Ελλάς τροϊκανών» με έμβλημα τον Νταϊσεμπλουμ, και να υπήρχε και η Γερμανική σημαία;;

Ασχοληθείτε καλύτερα για ποιον λόγο γίνονται οι καταλήψεις και μην αποπροσανατολίζετε τον κόσμο και την κοινωνία δημιουργώντας θέματα εκεί που δεν υπάρχουν! Τι σόϊ Δημ(ι)οκρατία είναι αυτή που υπηρετείτε και θέλετε να επιβάλλετε τα δικά σας στεγανά υποδεικνύοντας στην κοινωνία να ζει με τα πιστεύω σας;
  Αν πάλι δεν υπηρετείτε την Δημοκρατία, ανακοινώστε το στο κοινό σας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών