Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 10, 2015

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΤΑΞΙΑΣ: ΘΑ ΠΑΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ»

astynomikoi_diokseis
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο (κατα)Καμένος τι λέει για όλα αυτά...;!

Γράφει ο Αντίοχος

Τις πραγματικές προθέσεις της συγκυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων για την ασφάλεια και την δημόσια τάξη (ή μάλλον, για την… ανασφάλεια και την… αταξία), ξεδίπλωσε ο (εκ κλεφτο-ΠΑΣΟΚ προερχόμενος…) νέος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, Τόσκας, στην ομιλία του στη βουλή.
Κατ’ αρχάς, προανήγγειλε διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής, με το πρόσχημα ότι οι χρυσαυγίτες… υποκαθιστούν τις αρχές:
«Δεν μπορεί να γίνει ανεκτή η υποκατάσταση της κρατικής λειτουργίας που επιτελούν τα Σώματα Ασφαλείας από διάφορες οργανώσεις που δημαγωγούν απευθυνόμενες στα κακά ένστικτα, τις καθυστερημένες νοοτροπίες, ενισχύοντας το ρατσισμό, την ξενοφοβία και τη μισαλλοδοξία».
Και εν συνεχεία, απείλησε ευθέως με διώξεις όσους αστυνομικούς συλλαμβάνουν τους «κοινωνικούς αγωνιστές» του κόκκινου παρακράτους: «Θα ελέγξουμε τα περιστατικά της...
δυσανάλογης, της αδικαιολόγητης βίας σε βάρος των συλλαμβανομένων. Πρέπει και εδώ να εμπνεύσουμε στους αστυνομικούς μας ορισμένες ιδέες και αντιλήψεις, όπως π.χ. ότι είναι σωφρονιστικά ακατάλληλο το να εξαντλούμε με υπερβολή όλο το τιμωρητικό οπλοστάσιο του ποινικού κώδικα σε κάθε ανήλικο που συλλαμβάνεται».
Σε ποιο πρόσφατο περιστατικό αναφέρεται; Προφανώς, στη σύλληψη παρακρατικών που επιχείρησαν να κάψουν με βόμβες μολότοφ το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων και όσους αστυνομικούς βρίσκονταν μέσα σ’ αυτό. Καθότι, μετά τη σύλληψή τους, οι «κοινωνικοί αγωνιστές» έκαναν και… παράπονα, ότι ξυλοκοπήθηκαν από τους αστυνομικούς που επιχείρησαν προηγουμένως να κάψουν ζωντανούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών