Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 10, 2015

Θυμίζουμε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αυτά που θέλει να ξεχάσει - Ποιοι είναι οι προδότες της Μακεδονίας μας;


Θυμίζουμε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αυτά που θέλει να ξεχάσει - Ποιοι είναι οι προδότες της Μακεδονίας μας;

Τραγελαφικές δηλώσεις έκανε ο πρόεδρος της μαρξιστικής «δημοκρατίας», Προκόπης Παυλόπουλος, από εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμή του από τον Δήμο Ελασσόνας.
Συγκεκριμένα, μιλώντας περί της Μακεδονίας είπε ότι «η Μακεδονία είναι και θα παραμείνει ελληνική», σπεύδοντας να συμπληρώσει ότι «όσοι αμφισβητούν την ελληνικότητα της Μακεδονίας, γελοιοποιούνται με τους ασυνάρτητους ισχυρισμούς τους».
Ο, προερχόμενος από τη Νέα Δημοκρατία, πρόεδρος της Δημοκρατίας, επί Σύριζα, ξεχνάει προφανώς ότι αυτός που πρώτος αμφισβητεί την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας είναι ο πολιτικός «κόσμος» μας, δηλαδή το περιβόητο «συνταγματικό τόξο».
Ξεχνάει προφανώς ο Πρόεδρος ότι....
οι πρώτοι που έδωσαν το όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς ήταν οι νεοδημοκράτες, όταν επί υπουργίας της Ντόρας Μπακογιάννη επέτρεψαν την προσγείωση σκοπιανικού αεροπλάνου με την επωνυμία της Μακεδονίας μας σε ελληνικό έδαφος.
Ξεχνάει επίσης ότι στις προγραμματικές θέσεις της παρούσας κυβερνήσεως, που τον έκανε πρόεδρο, προκρίνεται ως «λύση» για το θέμα η απόδοση της ονομασίας της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς με «σύνθετη ονομασία». Ξεχνάει επίσης ότι επί της συγκεκριμένης προδοτικής θέσεως υπάρχει πλήρης σύμπνοια των πολιτικών κομμάτων, που ξεκινάει από την εποχή του Μητσοτάκη και φτάνει μέχρι και σήμερα.
Ακόμα κυριότερα, ξεχνάει πως τόσο οι αμερικανοί, όσο και οι «ευρωπαίοι εταίροι» επιθυμούν διακαώς την προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας, ώστε να μπορέσουν να κάνουν «μπίζνες» με το κρατίδιο - μόρφωμα, να το εντάξουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να ελέγξουν το παράνομο και νόμιμο εμπόριο που γίνεται στην ευρύτερη περιοχή.
Συνεπώς, ας αφήσει τόσο ο Πρόεδρος, όσο και οι λοιποί νεοδημοκράτες τα κροκοδείλια, αλά Καραμανλής, δάκρυα για την Μακεδονία μας. Πρώτοι αυτοί πρόδωσαν την Ιστορία μας και παρέδωσαν το όνομα της Μακεδονίας μας. Όπως αντιστοίχως αυτοί ήταν που έβαλαν στα σχολεία μας το βιβλίο της Ρεπούση. Αυτοί ήταν που ενώ ποινικοποίησαν την άρνηση γενοκτονιών, άφησαν απ' έξω την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού για να μην δυσαρεστήσουν τους τούρκους και τους αριστεριστές.
Όπως λέει το σύνθημα αυτοί ήταν οι πρώτοι που όχι μόνο νομιμοποίησαν τον αντεθνικό μαρξισμό, κάνοντας «μνημόσυνο στον Άρη Βελουχιώτη», αλλά και τον έφεραν στην κεντρική πολιτική σκηνή, υιοθετώντας τον στην πράξη. Γιατί μπορεί να λένε οι διάφοροι ότι οι κομμουνιστές ήθελαν, επί Συμμοριτοπολέμου, την Ελλάδα μέχρι την Λαμία, αλλά οι νεοδημοκράτες με την πολιτική τους θέλουν να το κάνουν πράξη.
Και επειδή ο πρόεδρος είναι πρόεδρος μίας «αριστερής» κυβέρνησης, θα πρέπει να του θυμίσουμε ότι υπουργός Παιδείας είναι ένας άνθρωπος που απαξιώνει την γενοκτονία των Ποντίων, πάγια θέση της κυβέρνησης είναι η νομιμοποίηση του Αττίλα και η προδοσία της Κύπρου και βασικό σύνθημα της εναπομείνασας νεολαίας του κυβερνώντος κόμματος είναι ότι «το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του». Ας αφήσει, λοιπόν, τις εθνικοπατριωτικές κορώνες που δεν ταιριάζουν ούτε στην κυβέρνηση, ούτε στον ίδιο, που στο παρελθόν ευχαριστούσε τους λαθρομετανάστες που «διάλεξαν τη χώρα μας ως προορισμό τους».
Αυτά τα ολίγα για να μην θεωρούν ότι ο Λαός τρώει κουτόχορτο και δεν θυμάται το ποιόν του καθενός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών