Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 13, 2015

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ;

merlel-tzitzikostas-2
Γράφει ο Αντίοχος

«Αυτήν ξέρετε, αυτήν εμπιστεύεστε», ήταν πριν από μερικά χρόνια το διαφημιστικό σλόγκαν χλωρίνης στην τηλεόραση. Πράγματι, αυτός είναι κανόνας στη ζωή, εμπιστευόμαστε πάντα αυτούς που ξέρουμε, κι όχι τους αγνώστους.
Ποιον, λοιπόν, από τους υποψηφίους αρχηγούς της νουδούλας ξέρει, άρα και εμπιστεύεται, η φοβερή και τρομερή φράου Μέρκελ; Τον… «άφθαρτο Τζίτζι», που την συνάντησε στο Βερολίνο τον Μάρτιο του 2013!
Και βέβαια, δε μπορεί ο...
οποιοδήποτε άσημος περιφερειαρχάκος, οποιασδήποτε χώρας της Ευρώπης, να μεταβεί στο Βερολίνο και να συναντήσει κοτζάμ φράου Μέρκελ. Τέτοιου είδους συναντήσεις, τις κανονίζει εκ των προτέρων η γερμανική πρεσβεία, εφόσον βεβαίως υπάρχει κάποιος λόγος να γίνει η συνάντηση και γνωρίζει πολύ καλά τον λεγάμενο, για να μην υπάρξουν και τίποτα… δυσάρεστες εκπλήξεις.
Άρα, η γερμανική πρεσβεία έδωσε τις απαραίτητες συστάσεις – εγγυήσεις και κανονίστηκε το συγκεκριμένο ραντεβού. Να υποθέσουμε, λοιπόν, ότι εκτός από την αμερικανική πρεσβεία (όπως βεβαιώνουν τα wikileaks), ο… «άφθαρτος Τζίτζι» είναι… τακτικός θαμών και της γερμανικής πρεσβείας, όπου… «το πάει το γράμμα».
(ΥΓ): Ζήλεια σου Μπουμπούκο!
merkel_tzitzikostas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών