Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 13, 2015

«ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ»: «ΑΦΘΑΡΤΟΣ ΤΖΙΤΖΙ» ΚΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΟΙ… ΛΑΓΟΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ!

GEORGIADIS-TZITZIKOSTAS
Γράφει ο Αντίοχος

Στις εκκαθαρίσεις από τον Βαγγέλα των Μεσσηνίων αργόσχολων δημοσίων υπαλλήλων (87 τον αριθμό!), που είχε μαζέψει –με το κόλπο της απόσπασης- στην Συγγρού ο φον Αντωνάκης Σαμαράς, αναφέρεται ο πολύ καλά πληροφορημένος (εκ των έσω…) «Βηματοδότης» και δε χάνει την ευκαιρία να «καρφώσει» ποιον –ή μάλλον ποιους- υποστηρίζει ο πρώην για την αρχηγική πολυθρόνα της νουδούλας. Ιδού:
«… Η απόφαση θεωρείται κτύπημα στον κ. Σαμαρά, ο οποίος κατά τους φίλους του κ. Μεϊμαράκη στηρίζει παρασκηνιακά, παρά τις διαψεύσεις, την υποψηφιότητα του Απ. Τζιτζικώστα και εν μέρει του Αδ. Γεωργιάδη. Και κάτι ακόμη: στον δεύτερο γύρο μαθαίνω ότι ο Αδωνις σκοπεύει να στηρίξει Τζιτζικώστα».
Και εις ότι αφορά τον…
«άφθαρτο Τζίτζι», δε χρειάζεται επιβεβαίωση, παρά μόνον μια ματιά στο… σεσημασμένο διαδικτυακό όργανο του Σαμαρά, που τον υποστηρίζει μετά μανίας (ενώ πριν από τη συνάντησή του –που κατέληξε σε συμφωνία- με τον Σαμαρά τον… έβριζε). Όσον αφορά τον… σαμαρολαγό Μπουμπούκο, επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ που κάναμε προ ημερών, επισημαίνοντας ότι δύο βαρβάτα στελέχη της νουδούλας στην Μεσσηνία (ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ και ο –ξάδερφος του Σαμαρά- δήμαρχος Τριφυλίας, υποστηρίζουν Μπουμπούκο φανερά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών