Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 15, 2015

Ενθάδε κείται η ψοφοδεξιά: Ολοταχώς προς διάσπαση το μνημονιακό απόκομμα - Με τις ευχές μας και εκτός Βουλής!

Δύσκολα είναι από ότι φαίνεται τα πράγματα στη Νέα Δημοκρατία. Το κόμμα της προδοσίας, προχωρά ολοταχώς προς την διάσπασή του, όπως δείχνουν όλα τα ρεπορτάζ. Μετά τα «γαλλικά» του Μεϊμαράκη προς την ΚΕΦΕ και του προϊσταμένου της, Παπαμιμίκου, η ένταση συνεχίστηκε, παρά την συνάντηση των τεσσέρων υποψηφίων.

Οι τέσσερις υποψήφιοι, συναντήθηκαν, έβγαλαν κοινή ανακοίνωση, αλλά δεν κατάφεραν να βγάλουν κοινή φωτογραφία, αφού όπως φαίνεται τα πράγματα δεν ξεκαθάρισαν, ούτε έπεσαν οι εντάσεις. Ήδη οι κύριες φυλλάδες των νεοδημοκρατών φιλοξενούν τα κύρια σενάρια για την επόμενη μέρα της ψοφοδεξιάς, με το πιο ευνοϊκό για τους νεοδημοκράτες να είναι...
η αναβολή των εκλογών και το «κουκούλωμα» των εντάσεων.

Ήδη υπάρχουν τα «γαλλικά», αλλά και οι υπόνοιες για απόπειρα αλλοίωσης του αποτελέσματος από επιχειρηματικά συμφέροντα, «τζάκια» και... πρεσβείες. Ήδη έχουν αποκαλυφθεί πολλά πράγματα για τα εσωτερικά της ψοφοδεξιάς, τα οποία καθιστούν αδύνατη την συνεννόηση την επόμενη μέρα, όποιος και αν ηγείται της γαλάζιας συμμορίας.

Όλα αυτά, βεβαίως, είναι εξόχως ευχάριστα και διασκεδαστικά για το σύνολο του Ελληνικού Λαού, ο οποίος παρατηρεί την πορεία της ψοφοδεξιάς προς τη συντριβή. Γιατί μόνο διασκέδαση μπορεί να προκαλέσει η κατάρρευση του κόμματος που έχει ψηφίσει τρία μνημόνια και εκατοντάδες εφαρμοστικούς νόμους. Τους κόμματος που πρώτο πρόδωσε το όνομα της Μακεδονίας μας, έβαλε το αντεθνικό βιβλίο της Ρεπούση στα σχολεία και έχει προκαλέσει εκατοντάδες σκάνδαλα.
Άντε με τις ευχές μας εκτός Βουλής και καλά... σαράντα!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών