Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 15, 2015

Ρωσική επίδειξη ισχύος: Μέσα σε δύο εβδομάδες τα Sukhoi ισοπέδωσαν το 50% των υποδομών του ISIS


Ρωσική επίδειξη ισχύος: Μέσα σε δύο εβδομάδες τα Sukhoi ισοπέδωσαν το 50% των υποδομών του ISIS

Μέσα σε ένα μόλις 15μερο, τα ρωσικά αεροσκάφη, του θρυλικού κατασκευαστή, Σουχόϊ, διαφόρων τύπων, νέας γενιάς και εκμοντερνισμένα παλιότερης, κατέστρεψαν πάνω από το 50% των υποδομών του αυτοαποκαλούμενου "Ισλαμικού κράτους", επιχειρώντας από ένα και μόνο αεροδρόμιο, αυτό της συριακής πόλης Λαττάκεια.
Η Ρωσία, από τις 28 Σεπτέμβρη, για πρώτη φορά μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, έβγαινε με αξιώσεις στο διεθνή στίβο. Και για να μην αφήσει περιθώρια "παρερμηνείας" σε όσους έσπευσαν να φωνασκήσουν ασυστόλως και ξεδιάντροπα για....
"λάθος κτυπήματα" και "απώλειες αμάχων", η Μόσχα έστειλε και καμιά 25ριά πυραύλους με την ονομασία "Καλίμπρ", από την Κασπία (!). Από 1.500 χιλιόμετρα μακριά, δηλαδή, με δυνατότητα πτήσης στα 80 -1000 μέτρα πάνω από τη γη και ανάλογα με τη μορφολογία του εδάφους. Η απόκλιση των πυραύλων από το στόχο είναι του επιπέδου συν πλην πέντε μέτρα. Τουτέστιν, αντί για το δεξί μπορεί να πλήξει "κατά λάθος" το αριστερό παράθυρο στο τρομοκρατικό καταφύγιο των δολοφόνων του ισλαμικού χαλιφάτου.
Τα ρωσικά «Σουχόϊ» στη Συρία κάνουν επίδειξη των δυνατοτήτων τους σε πραγματικές συνθήκες μάχης. Με τις αποστολές των μαχητικών Su-34 στη Συρία, όλος ο κόσμος είχε τη δυνατότητα να αξιολογήσει την ποιότητα των ρωσικών αεροσκαφών, που ανταποκρίθηκαν πλήρως στο ρόλο τους σε πραγματικές συνθήκες μάχης.
Το μαχητικό - βομβαρδιστικό Su-34 είναι μια εξελιγμένη και σε βάθος εκσυγχρονισμένη έκδοση του Su-27. Ένα πολεμικό αεροσκάφος που ανήκει στη γενιά «4 plus». Το υπερσύγχρονο μαχητικό έχει σχεδιαστεί για να πλήττει χερσαίους και θαλάσσιους στόχους, για την καταστροφή των εχθρικών συστημάτων αεράμυνας. Το εξελιγμένο ρωσικό αεροσκάφος είναι ικανό να εκτελέσει την αποστολή του κάτω απ’ όλες τις καιρικές συνθήκες και σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας χρειαστεί. Μερικά από τα βασικά πλεονεκτήματά του, είναι οι μεγάλης χωρητικότητας δεξαμενές καυσίμων, η δυνατότητα ανεφοδιασμού του  στον αέρα και η υψηλή απόδοση των κινητήρων του. Χαρακτηριστικά που του επιτρέπουν να έχει μια πραγματική ακτίνα δράσης συγκρίσιμη με αυτή των βομβαρδιστικών μεσαίου βεληνεκούς, όπως είναι το Tu-16 ή το Tu-22M.
Το Su-34 είναι το καλύτερο προϊόν ανάμεσα στα μαχητικά της κατηγορίας του βάσει του κριτηρίου «σχέση ποιότητας και τιμής». Να σημειωθεί ότι το κόστος του κυμαίνεται μεταξύ 30 και 50 εκατ. δολάρια, ανάλογα με τον τεχνολογικό εξοπλισμό και τα οπλικά συστήματα που θα διαθέτει το μαχητικό. Επίσης, υπερτερεί και στις μαχητικές δυνατότητές συγκριτικά με τα ανάλογά του. Ο άμεσος ανταγωνιστής του είναι το αμερικανικό F-15 «Eagle», που είναι «ηθικά» παρωχημένο. Την περασμένη εβδομάδα, η εφημερίδα του Λιβάνου «Ad-Diyar» έγραψε ότι έξι Su-34 που σηκώθηκαν από τη αεροπορική βάση «Χμεϊμίμ» στη Συρία, ήλθαν σε επαφή στον εναέριο χώρο πάνω από τη Μεσόγειο με τέσσερα ισραηλινά  F-15, που παρατηρούσαν την παράδοση ρωσικών όπλων στην Λαττάκεια. Όταν τα Su-34 «κλείδωσαν» τα F-15, τα ισραηλινά μαχητικά εγκατέλειψαν τον εναέριο χώρο.
Τα εγκατεστημένα στο Su-34 προηγμένα συστήματα ραντάρ, εκτός από την ασφάλεια που παρέχουν στα αεροσκάφη, τους επιτρέπουν να διεξάγουν τις βομβιστικές επιθέσεις στη Συρία με ακρίβεια, χωρίς την απειλή της κατάρριψης από οπλικά συστήματα αεράμυνας που βρίσκονται στο έδαφος της χώρας.
http://gr.rbth.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών