Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 27, 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από τον ανθέλληνα υπουργό λαθρομετανάστευσης του Σύριζα: Στη Σύνοδο Κορυφής όλοι λέγαμε τα Σκόπια «Μακεδονία»! ΗΧΗΤΙΚΟ/ΒΙΝΤΕΟ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από τον ανθέλληνα υπουργό λαθρομετανάστευσης του Σύριζα: Στη Σύνοδο Κορυφής όλοι λέγαμε τα Σκόπια «Μακεδονία»! ΗΧΗΤΙΚΟ

Μία συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε, άθελά του, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γ. Μουζάλας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Real Fm. Αναλύοντας την επαίσχυντη απόφαση της Συνόδου Κορυφής για το «προσφυγικό» ο αναπληρωτής υπουργός αποκάλεσε τα Σκόπια ως «Μακεδονία», σπεύδοντας να διορθώσει επικαλούμενος κόπωση και συμπληρώνοντας ότι «χθες όλο αυτή τη λέξη ακούγαμε».
Αυτό που ουσιαστικά είπε ο αναπληρωτής υπουργός είναι ότι κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής, τόσο ο ίδιος, όσο και οι ομοτράπεζοί αποκαλούσαν τα Σκόπια «Μακεδονία». Αυτό σημαίνει ότι σε μία επίσημη ευρωπαϊκή Σύνοδο η Ελλάδα αποδέχτηκε την προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας, γεγονός που φυσικά θα χρησιμοποιηθεί δεόντως στο διπλωματικό πεδίο από τους σκοπιανούς.
Κοινώς, μαζί με....
τους 50.000 λαθρομετανάστες τους οποίους φόρτωσε η Σύνοδος Κορυφής για... αρχή στη χώρα μας, προστίθεται ως «μπόνους» και η προδοσία της Μακεδονίας μας. Βέβαια, όλα αυτά ήταν γνωστά, αφού πάγια θέση της κυβερνήσεως, αλλά και των υπολοίπων κομμάτων του «μνημονιακού» τόξου, είναι μία «σύνθετη ονομασία για όλες τις χρήσεις», δηλαδή το να λέγονται οι σκοπιανοί «μακεδόνες».
Μόνο η Χρυσή Αυγή πρεσβεύει ότι η Μακεδονία είναι ΜΙΑ και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών