Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 27, 2015

Τι είχε στο οπισθόφυλλο του Ριζοσπάστη της περασμένης Κυριακής; Μαντέψτε!

Ανέκαθεν οι λακέδες του ΚΚ€, οι οποίοι έχουν προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στο σύστημα της κλεπτοκρατίας, όντας αναπόσπαστο μέρος του από την εποχή της Siemens μέχρι και σήμερα, αναφέρονταν στη Χρυσή Αυγή ως το «μακρύ χέρι του συστήματος». Ιδιαιτέρως αυτές τις ημέρες που ο βουλευτής Ιωάννης Λαγός αποκάλυψε ενώπιον ολόκληρου του Ελληνικού Λαού τις πομπές τους με την πώληση του 902, τα ορφανά του Στάλιν αφηνίασαν και αποθρασύνθηκαν.

Κάναμε ήδη τα αποκαλυπτήρια της δράσεώς του υπέρ του Μνημονίου, όταν οι λωβοτομημένοι κνίτες φύλατταν «Θερμοπύλες» μαζί με τα ΜΑΤ προστατεύοντας τους...
μνημονιακούς βουλευτές από τον Λαό. Ας κάνουμε και τα αποκαλυπτήρια των πηγών χρηματοδότησης του ΚΚ€ που τα παίρνει από παντού. Πηγή μας δεν θα είναι πηγές που μπορεί να αμφισβητήσουν οι παρωπίδες του Περισσού, αλλά το «όργανο της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ», εφημερίδα «Ριζοσπάστης».


Όπως φαίνεται ξεκάθαρα και μπορεί κανείς να δει εύκολα στην Κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας, προχθές, ολόκληρο το οπισθόφυλλο είναι μία επί πληρωμή διαφήμιση των καρτών της «Εθνικής Τράπεζας». Αυτό σημαίνει ότι το ΚΚ€ όχι μόνο δεν είναι εναντίον του «κεφαλαίου», αλλά τα παίρνει και μάλιστα αδρά από τις τράπεζες για να διαφημίζει τα νέα τους προϊόντα.


Και επειδή αυτές οι διαφημίσεις ποτέ δεν έρχονται ως ανταλλάγματα, ας μας πουν οι μούμιες του Περισσού, τι ανταλλάγματα λάβανε από την τράπεζα, της οποίας τον πρόεδρο διορίζει το μνημονιακό κατεστημένο των Τσιπροκαμμένων;

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών