Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 22, 2015

Ανακοπή έπαθαν οι κομμουνιστές εργατοπατέρες στην όψη των Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής....και το διατυμπανίζουν!


Νέο όργιο μυθοπλασίας από του αρχιψευταράδες ΚΚ€δες: “Οι Χρυσαυγίτες απείλησαν τις ζωές μας... κοιτώντας μας στην ευρωβουλή!”

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αυτοί οι κομμουνιστές ευαγγελίζονται την... επανάσταση του προλεταριάτου, την ίδια στιγμή που ένα βλέμμα αντιπάλου ιδεολογικά φθάνει για να.... τα κάνονυ πάνω τους και να φωνάξουν τις δυνάμεις καταστολής για να τους προφυλάξουν.
 
Γράφει ο Αντίοχος

Όπως είναι πλέον φανερό ακόμα και στις… γάτες αυτού του τόπου, στην Ελλάδα υπάρχουν - χοντρικά- δύο κόμματα: το κόμμα των πολιτικών κομμάτων της σάπιας μεταπολίτευσης και η Χρυσή Αυγή. Από κει και πέρα, η κάθε συνιστώσα του κόμματος των πολιτικών κομμάτων, παίζει το ρόλο που της έχει ανατεθεί από τα μεγάλα αφεντικά του παγκόσμιου συστήματος –δια μέσω των ξένων πρεσβειών και των ντόπιων κόκκινων ολιγαρχών του πλούτου.
Στο… τιμημένο κουκουέ, οι παγκόσμιοι αφέντες και τα ντόπια τσιράκια τους, έχουν αναθέσει τη...
συνεχή παρενόχληση του αντιπάλου κόμματος, ήτοι της Χρυσής Αυγής. Και το ΚΚΕ Α.Ε. έχει αποδεχθεί αυτόν τον ρόλο του μακριού χεριού του συστήματος, για να έχει λόγο ύπαρξης κι έτσι να συνεχίσει να τα… κονομάει αβέρτα, από τις γνωστές… αστείρευτες πηγές.
Μάλιστα το… τιμημένο, όχι μόνο έχει αποδεχθεί ευχαρίστως τον ρόλο που του έχουν αναθέσει τα αφεντικά του, αλλά προχωράει και πέραν των συστημικών καθηκόντων του, δείχνοντας υπερβάλλοντα ζήλο, για να δείξει στα μεγάλα αφεντικά ότι τους είναι… απαραίτητο. Κι αυτό, γιατί φοβάται ότι μπορεί κάποια στιγμή να… μετανιώσουν για την επιλογή τους και να το εξαφανίσουν από τον πολιτικό χάρτη, όπως εξαφάνισαν πολύ μεγαλύτερα Κ.Κ. της Ευρώπης (Ιταλίας, Γαλλίας, κ.α.), οπότε… αντίο κονόμα!
Όταν, λοιπόν, δεν υπάρχει «δουλειά»- διατεταγμένη υπηρεσία (παρενόχληση της Χρυσής Αυγής), το ΚΚΕ ψάχνεται και βρίσκει από μόνο του – κάνοντας την τρίχα… τριχιά! Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί η παρακάτω καταγέλαστη «καταγγελία» των… Σκρουτζ Μακ Ντακ του Περισσού:

«Πρόκληση των Νεοναζί χρυσαυγιτών στο Ευρωκοινοβούλιο - Προσπάθησαν να παρεμποδίσουν συνέδριο εργατικών συνδικάτων!
 H Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ καταγγέλλει την προκλητική - τραμπουκική ενέργεια του χρυσαυγίτη ευρωβουλευτή Συναδινού που μαζί με υπαλλήλους της εγκληματικής, ναζιστικής Χρυσής Αυγής στο ευρωκοινοβούλιο επιχείρησαν δύο φορές να μπουν στην αίθουσα του ευρωκοινοβουλίου στις Βρυξέλλες όπου εξελισσόταν διεθνές συνέδριο εκπροσώπων εργατικών συνδικάτων με πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ, που φιλοξένησε στις Βρυξέλλες η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ. Επικαλέστηκαν το ότι αρκετές ώρες μετά, στην ίδια αίθουσα, οι φασίστες θα είχαν συνάντηση με ομάδα - "τάγμα" που προσκάλεσαν από την Ελλάδα. Οι φασίστες αντιμετωπίστηκαν με αποφασιστικό τρόπο από τα στελέχη του ΠΑΜΕ και της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ και αποχώρησαν άπρακτοι. Συνέχισαν ωστόσο τις προκλήσεις τους επιχειρώντας να παρακολουθήσουν ακόμα και σε δημόσιους χώρους με χαφιέδικο τρόπο την ομάδα των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ και άλλων συνδικάτων…».
Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός απάντησε σχετικά: Περισσεύει η αλητεία στο ΚΚΕ!
Η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του εθνοπροδοτικού ΚΚΕ, συνηθισμένη από τις φαντασιόπληκτες και αιθεροβατούσες προσεγγίσεις της, όσον αφορά στην Ελληνική πραγματικότητα και σαφώς επηρεασμένη από τη νεκρή εδώ και χρόνια κομμουνιστική ιδεολογία της, εφευρίσκει γεγονότα και περιστατικά για να εξυψώσει το ηθικό των λίγων εναπομεινάντων υποστηρικτών της.
Η πραγματικότητα απέχει κατά πολύ των αναγραφομένων στη δήλωσή της. Μία ερώτηση των διαπιστευμένων βοηθών μου και εμού του ιδίου, που συνόδευα τον ομιλητή της εκδήλωσης για την επέτειο του "ΟΧΙ", σε διαφορετικούς χρόνους, θεωρήθηκε επιχείρηση εισβολής στην αίθουσα όπου διεξάγονταν κάποια δικιά τους συνάντηση.
Μάλλον, γνωρίζοντας ότι σε αυτή την ίδια αίθουσα, μετά από αυτούς, θα πραγματοποιούνταν εκδήλωση γα το μεγαλείο της Ελλάδος και το ηρωικό έπος του '40, θορυβήθηκαν και τρομοκρατήθηκαν. Εκδήλωσαν δε, με αυτή τους τη στάση, τα ανθελληνικά και  αντεθνικά τους φρονήματα όπως είναι φυσικό.
Χαιρόμαστε όμως που μόνο δύο άτομα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσής Αυγής, δημιουργούν τέτοιο δέος, φόβο και ρίγος σε ολόκληρο το συνέδριο του ΠΑΜΕ. Αν σε επόμενη εκδήλωσή τους χρειαστεί να "επέμβουμε", θα στείλουμε μόνο έναν.... θα είναι αρκετός.
Ελευθέριος Συναδινός
Αντιστράτηγος ε.α.
Ευρωβουλευτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών