Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 22, 2015

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ NETANIAXOY: Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΘΕΛΕ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ

Γράφει ο Αντίοχος

Μια φοβερή δήλωση που αναθεωρεί την ιστορία και κουρελιάζει τους διαφόρους «αντιρατσιστικούς» νόμους, έκανε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου, κατά την διάρκεια των εργασιών του Παγκοσμίου Εβραϊκού Συμβουλίου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Νετανιάχου, ο Αδόλφος Χίτλερ...
δεν ήθελε να εξοντώσει τους Εβραίους, αλλά να τους απελάσει από την Γερμανία και την Ευρώπη και ότι την «ιδέα» του ολοκαυτώματος του την έδωσε ο Μεγάλος Μουφτής της Ιερουσαλήμ, Χάτζι Μοχάμεντ Αμίν Αλ-Χουσεϊνί, κατά την συνάντησή τους, τον Νοέμβριο του 1941. Ιδού η πλήρης δήλωση:

«Ο Χίτλερ δεν ήθελε να εξοντώσει τους Εβραίους εκείνη την εποχή, ήθελε να τους απελάσει. Και ο Χάτζι Μοχάμεντ Αμίν Αλ-Χουσεϊνί πήγε στον Χίτλερ και του είπε: “Αν τους απελάσεις θα έρθουν εδώ”. “Και τι πρέπει να κάνω μαζί τους;”, ρώτησε ο Χίτλερ. Εκείνος του απάντησε “να τους κάψεις”».

Η δήλωση Νετανιάχου δέχθηκε σφοδρές επικρίσεις από σιωνιστικούς κύκλους, στο Ισραήλ και παγκοσμίως. Μάλιστα, ο επικεφαλής της ισραηλινής αντιπολίτευσης, Ισαάκ Χερτζόγκ απαίτησε από τον Νετανιάχου να… επανορθώσει!!!

Ότι κι αν γίνει τώρα, η δήλωση Νετανιάχου έγινε, καταγράφηκε και δεν αλλάζει. Πλέον, το λόγο έχουν οι καθ’ ύλη αρμόδιοι: οι ιστορικοί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών