Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 03, 2015

Εδώ λαθρομετανάστες, εκεί λαθρομετανάστες, παντού λαθρομετανάστες...


Εδώ λαθρομετανάστες, εκεί λαθρομετανάστες, παντού λαθρομετανάστες...

Γράφει ο Ηλίας Παναγιώταρος

Μόνη έννοια της μνημονιακής κυβέρνησης και του λαθροδήμαρχου Καμίνη είναι το πού θα τοποθετήσει τους εισβολείς αφγανούς, ιρακινούς, πακιστανούς, που ονομάζει προκλητικά... "πρόσφυγες". Στο Ελληνικό, στα Λιόσια, στο Γαλάτσι, στην Αμυγδαλέζα, ή παντού; Η απάντηση είναι παντού, δυστυχώς. Είναι τόσες πολλές οι χιλιάδες που έχουν εισβάλει και συνεχίζουν καθημερινά να εισβάλουν και είναι τόσο σφραγισμένα τα σύνορα προς το εξωτερικό που μην έχετε καμία αμφιβολία.
Σε λίγες ημέρες, το...
χάλι της πλατείας Βικτωρίας, απλά θα το δούμε να μεταφέρεται σε όλες τις άλλες γειτονιές της Αττικής και όχι μόνο... Το δυστύχημα είναι πως έχουμε χάσει κυριολεκτικά τον στόχο μας σαν κοινωνία. Η αθρόα εισβολή, μας έχει κάνει να κοιτάμε πως θα τακτοποιήσουμε ένα ξένο πρόβλημα, ένα πρόβλημα που δεν θα έπρεπε να μας αφορά, ενώ θα έπρεπε να το γυρίσουμε πίσω, εκεί που ανήκει, και να απασχολούμαστε πως θα απαλύνουμε την δυστυχία των Ελλήνων που μένουν έρμαια των φόρων μιας ανάλγητης μνημονιακής κυβέρνησης.
Αντί γι΄ αυτό, κόμματα της Αριστεράς διοργανώνουν συσσίτια μίσους ΜΟΝΟ για λαθρομετανάστες, κλείνοντας προκλητικά τα μάτια στον πόνο των Ελλήνων που υποφέρουν τα πάνδεινα πληρώνοντας φόρους ακόμη και ενώ είναι άνεργοι και άστεγοι. Δυστυχώς, ζούμε σε ένα μνημονιακό κράτος οπερέτα, που δεν σέβεται τον πόνο των Ελλήνων και επιμένει να λειτουργεί επιλεκτικά! Κανένας σεβασμός στους δικούς μας ανθρώπους ζουν στον δρόμο εξαιτίας των μνημονίων και της φτώχειας που σπέρνουν ντόπιοι και ξένοι δυνάστες, ενώ το καλοκαίρι τέλειωσε και οι καιρικές συνθήκες αγριεύουν!
Δικαιώματα Επιβίωσης, που να συμπεριλαμβάνουν ένα επαρκές επίπεδο διαβίωσης, όπως η στέγη και η διατροφή των Ελλήνων ή η πρόσβαση σε βασικές ιατρικές υπηρεσίες είναι στοιχεία και δείγμα έλλειψης πολιτισμού και ανθρωπιάς. Και δυστυχώς αυτή είναι η Ελλάδα σήμερα! Δικαιώματα Ανάπτυξης και Εξέλιξης, που συμπεριλαμβάνουν όλα όσα οι οικογένειες χρειάζονται για να μπορέσουν να εκμεταλλευθούν στο έπακρο τις δυνατότητές τους, όπως για παράδειγμά, το δικαίωμα της εκπαίδευσης, του παιχνιδιού των παιδιών και της αναψυχής, της παρακολούθησης πολιτιστικών εκδηλώσεων, της πρόσβασης σε πληροφορίες, είναι ελλείψεις που επιβεβαιώνουν τις θλιβερές επιπτώσεις του μνημονίου και την λάθος οικονομική πολιτική που ακολουθείται εδώ και 5 χρόνια και θα συνεχίσει για πολύ ακόμη όσο η κοινωνία απέχει των εκλογών.
Δικαιώματα Προστασίας, που απαιτούν γονείς και παιδιά που βρίσκονται στον δρόμο, να προφυλάσσονται από κάθε είδους κακοποίηση, αμέλεια και εκμετάλλευση, και καλύπτουν θέματα όπως: ειδική φροντίδα ή εργασία ανηλίκων, χρήση ναρκωτικών και σεξουαλική εκμετάλλευση απλά δεν υπάρχουν. Το πιο μελανό σημείο της κοινωνίας μας όμως, είναι τα πεινασμένα παιδιά στα Ελληνικά σχολεία!
Οι... "ιδέες" χιλιάδων ΜΚΟ και δήθεν ανθρωπιστικών διακηρύξεων πάνω στις οποίες στηρίχθηκε ο πολιτισμός μας είναι βέβαιο ότι δεν ισχύουν για τα Ελληνόπουλα... Η πίστη στην αξία της ζωής τους και ειδικά ο σεβασμός των θεμελιακών τους δικαιωμάτων όπως η αξιοπρέπεια, καταφανώς δεν υφίστανται. Ο "αγώνας" των αργυρώνητων ΜΚΟ κάθε φορά που ένα Ελληνόπουλο λιποθυμάει στο σχολείο του, καταντά γράμμα κενό.
Ας σταματήσει η φάρσα λοιπόν! Όσο πεινά έστω και ένα Ελληνόπουλο, ΟΥΔΕΙΣ τριτοκοσμικός εισβολέας δικαιούται να περιθάλπεται ή να στεγάζεται! Πρώτα η Ελλάδα, πρώτα οι Έλληνες, πρώτα τα παιδιά των Ελλήνων!
http://ipanagiotaros.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών